Voor wie van bruin haar naar blond wil gaan is een paarse toner onmisbaar. Hij haalt de overtollige warme, gele gloed uit je haar en het resultaat houdt lang aan. Wanneer je online gaat zoeken naar paarse toners dan kom je overal Wella Color Charm T18 tegen. Ben je benieuwd naar het effect van deze toner op platinablond, middenblond en goudblond haar, lees dan snel deze Wella T18 review.

wella t18 review

Om het resultaat van de Wella T18 toner goed te kunnen laten zien op verschillende haarkleuren hebben we hairextensions in 4 verschillende kleuren gekozen om op te testen. Hoewel de T18 een paarse toner is die geel haar neutraliseert en het beste presteert op haar dat ontkleurd is tot level 9 of 10 zul je zien dat ook iets donkerder blond haar er een koelere, meer asblonde kleur door krijgt.

wella t18 review

Van links naar rechts zien we hier extensions in de kleur Platinablond (#60), Blond/bruin mix (#18/613), Middenblond (#22) en Goudblond (#27).

wella t18 review

Voor het tonen van je haar heb je nodig:


Een flesje Wella T18 toner bevat 42ml, stel dat je het hele flesje gebruikt dan heb je daarbij 84ml waterstofperoxide nodig. Gebruik je 2 flesjes toner of ga je mixen met andere toners of een additief zoals Wella Color Charm 050 toevoegen dan heb je dus ook meer van de ontwikkelaar nodig.

wella t18 review

De extensions leggen we op een donkere handdoek en gaan we met behulp van de verfkwast van boven naar onder verven. Je zal je haar al snel zien verkleuren, eerst een beetje een bruingrijze kleur en daarna steeds meer naar donkerpaars.

wella t18 review

Laat de toner 30 minuten inwerken en spoel het dan goed uit met lauwwarm water. Gebruik Wella Color Save Emulsion in plaats van shampoo om de kleurpigmenten in het haar te sluiten en zo de kleur langer te behouden.

wella t18 review

Na het uitspoelen van de toner en het laten drogen van de extensions is dit het resultaat. Je ziet dat de platinablond extesions de beloofde asblonde kleur hebben gekregen en dat alle warmte uit het haar is verdwenen. De blond/bruin mix heeft nog steeds de lichtere highlights maar zowel het lichtblond als het lichtbruin hebben nu een koelere ondertoon. 

Ook de middenblonde extensions zijn nu veel minder geel en hebben meer een asblonde kleur gekregen. Alleen bij goudblond zien we amper verschil, voor deze kleur heb je juist een blauwe toner zoals Wella Color Charm t14 nodig omdat blauw oranje neutraliseert. 

En dan zijn er nog 6 andere Wella toners om uit te kiezen, van beigeblond tot zilver. 

Heb je nog vragen over het gebruik van toners? Stuur dan zeker een mailtje naar info@clipextensions.be

    26-08-2018 20:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.