wella t18
Wella Color Charm toner en developer

Een handige set bestaande uit 1 flesje Wella Color Charm toner naar keuze en 1 flesje bijhorende waterstofperoxide (100ml)

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 26,90
Prijs per set
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 52
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestel nu
 

Je kan snel aan de slag met deze handige set bestaande uit 1 flesje Wella Color Charm (kleur naar keuze) en 1 flesje waterstofperoxide 6% (100ml). Weet je niet goed welke toner je moet kiezen? Deze gids helpt je op weg.

Hoe gebruik je Wella Color Charm?

Meng de toner met het flesje Wella Color Charm waterstofperoxide 6% (20 volume) in een toner applicator flesje en verdeel dit over handdoekdroog haar. Laat maximum 30 minuten inwerken en controleer regelmatig tussendoor. Vervolgens uitspoelen met lauwwarm water. Gebruik Wella Color Save Emulsion in plaats van shampoo om de kleurpigmenten in het haar te sluiten en zo de kleur langer te behouden.

TIP: is je haar beschadigd door ontkleuren of door het gebruik van een stijltang, gebruik dan Olaplex voordat je met toner aan de slag gaat. Olaplex is de enige behandeling ooit die in het haar kan dringen en daar schade kan herstellen of voorkomen, ideaal dus om te gebruiken voor en na het blonderen van je haar.

★ Liever een toner zonder peroxide? De Wella Color Fresh toners zijn vrij van peroxide, alcohol en ammonia.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten