Wella Color Charm T15 Toner

Wella Color Charm T15 Pale Beige Blonde voor zeer licht, beigeblond haar.

Verzendkosten

€ 2,50 

Leveringstermijn

Voor 15u besteld, vandaag verzonden

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Het aantal spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 32
Aantal: 
Bestel nu
 

Heb je zeer lichtblond haar met een gele ondertoon maar wil je niet het asblonde effect van de Wella Color Charm T18 toner, gebruik dan deze T15 Pale Beige Blonde toner. Het resultaat is een mooie, neutrale lichtblonde kleur.

Hoe gebruik je Wella Color Charm T15?

Wella Color Charm T15 is een toner met een violet-beige basis die gele ondertonen verwijdert. Het resultaat is een lichte, neutrale blonde haarkleur. Deze toner kun je ook mengen met de bekende Wella T18 toner voor een net iets koeler resultaat.

Meng 1 deel van de toner met 2 delen Wella Color Charm waterstofperoxide 6% (20 volume) in een toner applicator flesje en verdeel dit over handdoekdroog haar. Laat maximum 30 minuten inwerken en controleer regelmatig tussendoor. Vervolgens uitspoelen met lauwwarm water. Gebruik Wella Color Save Emulsion in plaats van shampoo om de kleurpigmenten in het haar te sluiten en zo de kleur langer te behouden.

✓ Verwijdert de gele gloed uit lichtblond haar
✓ Perfecte grijsdekking
✓ Geeft tot 43% meer glans
✓ Langhoudend effect (tip: met de Wella Expert Kit Silver Shampoo blijft je koele kleur nog langer behouden)

Inhoud: 42ml.

Hoeveel flesjes heb je nodig?

Schouderlang haar of korter: 1 flesje
Lang en fijn haar: 1 flesje
Lang haar (tot bh-bandje), normale dikte: 2 flesjes
Zeer lang of zeer dik haar: 3 flesjes

TIP: is je haar beschadigd door ontkleuren of door het gebruik van een stijltang, gebruik dan Olaplex voordat je met toner aan de slag gaat. Olaplex is de enige behandeling ooit die in het haar kan dringen en daar schade kan herstellen of voorkomen, ideaal dus om te gebruiken voor en na het blonderen van je haar.

Geen reviews gevonden.