Froufrou's of pony's zijn tijdloos en met de meeste kapsels makkelijk te combineren. Het ene jaar zijn ze een echte hype en laat de ene na de andere celebrity een froufrou knippen en het andere jaar zien we ze enkel op de catwalk. Hoe dan ook, voor elke gezichtsvorm is er wel een passende froufrou. Lees verder en kom te weten welke froufrou het beste bij je past.

 

Lange, schuine froufrou

Een lange, schuine froufrou is perfect om mee te beginnen wanneer je nog nooit een froufrou hebt gehad. Hoe langer, hoe minder drastisch je look erdoor zal veranderen. Dit soort froufrou is perfect voor als je eens iets anders met je haar wil doen maar geen opvallende veranderingen. Je kan hem met een schuifspeldje opzij houden of invlechten als je hem uit de weg wil hebben of hem in laagjes knippen als je wil dat je froufrou samenvalt met de rest van je kapsel.

 

Een lange, schuine froufrou staat mooi bij een rond en bij een hartvormig gezicht en bij vrouwen met een breder voorhoofd. Deze froufrou brengt je gezicht in balans en leidt de aandacht naar je ogen.

Korte, rechte froufrou

Een froufrou tot ver boven de wenkbrauwen laat meer vorm in je gezicht zichtbaar, zoals je wenkbrauwboog. Deze froufrou heeft wat meer styling nodig want doordat hij zo kort is gaan de plukjes makkelijk alle kanten opstaan. Zeker wanneer je van nature golvend of krullend haar hebt moet je 's morgens wat tijd steken in het stylen van je froufrou. Een mini stijltang kan goed van pas komen om alle korte haartjes te pakken te krijgen.

 

Een korte, rechte froufrou laat je gezicht langer lijken en staat vaak mooi bij een rond gezicht. Met een langwerpig gezicht kun je beter niet voor een korte froufrou gaan.


 

Lange, zware en rechte froufrou

Deze froufrou kennen we allemaal, we hebben er vast allemaal ooit wel eens eentje als klein meisje gehad. Ook op latere leeftijd is deze froufrou een goede keuze want hij laat je een aantal jaren jonger lijken dan je bent. De lange, zware en rechte froufrou komt tot net onder je wenkbrauwen en begint al bovenop je hoofd. Hij is recht afknipt en heeft wat langere zijkanten.

 

Deze froufrou staat heel mooi bij vrouwen met een vierkant of ovaal gezicht. Met een rond gezicht kun je beter voor een schuine of kortere froufrou gaan.

 

Heb jij een froufrou (gehad)?
 

    26-06-2016 22:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.