Dit zijn de populairste kapsels op Pinterest | Kapsel trends

  26/10/2016     Reacties (1)

Wanneer we toe zijn aan een nieuw kapsel kijken we meestal af bij celebrities voor inspiratie. Zij pikken snel in op nieuwe trends maar hun kapsel verandert daardoor ook voortdurend. Wil je liever wat langer doen met je nieuwe look dan kun je beter op veilig spelen door te kijken welke kapsels nu het vaakst gepind worden op Pinterest. Nog op zoek naar een nieuwe look nu we al richting 2017 gaan? Kijk dan even mee naar de populairste kapsels op Pinterest.


populairste kapsels
 

De rommelige, zijwaarste vlecht

We zagen op de catwalk al veel vlechten en rommelige kapsels en dat met elkaar gecombineerd vormt één van de populairste kapsels van dit moment. Je hoeft er geen nieuwe kapsel voor te laten knippen en het kan al met relatief kort haar.


populairste kapsels

De sombre

Sombre is de afkorting van soft ombre, hierbij gaat je haar heel subtiel van donker naar iets lichter. Het resultaat is heel natuurlijk en een groot voordeel is dat je onopvallend de kleur kan laten uitgroeien als je dat wil.


populairste kapsels

Half opgestoken in een knot

Dit kapsel is zo simpel dat je het in een mum van tijd klaar hebt 's morgens. Je neemt de toplaag van je haar en maakt daar een messy knotje mee dat je vastzet bovenop je hoofd. De rest van je haar blijft los. Het resultaat is een nonchalante look die toch lekker makkelijk is zo zonder haar in je gezicht.


populairste kapsels

Kleine krullen met highlights

Carmen pikt met haar nieuwe Chopstick Curler krultang in op een snel opkomende trend: kleine, strakke krulletjes. Zulke kleine krulletjes kun je op verschillende manieren maken maar met deze krultang is het in een halfuurtje gefixt. Zeker in combinatie met highlights staat zo'n semi afro kapsel extra leuk.


populairste kapsels

Lob met lange froufrou

De lob of lange bob is één van de populairste kapsels van de afgelopen jaren. Dit kapsel is zo veelzijdig: je kan hem lang en messy dragen maar ook met beach waves of strakke golven. Op de catwalk zagen we de froufrou trend al aankomen en gecombineerd met een lob is dit een echte aanrader voor 2017.


populairste kapsels


extensions

Lees meer

7 dingen die je alleen begrijpt als je krullend haar hebt

  18/10/2016     Reacties (0)

Krullen zijn de laatste jaren zó hip! Ze passen helemaal bij de textuur en volume trend, die je nu zo vaak op de catwalk ziet. Voor wie van nature heel stijl haar heeft blijft het een uitdaging om krullen langer dan een paar uur te behouden maar wie van nature een krullenbol heeft staat ook dagelijks voor een aantal uitdagingen. Deze 7 dingen herken je zeker als je krullend haar hebt.


krullend haar

Krullend haar glanst niet

Die mooie, al dan niet natuurlijke glans die mensen met stijl haar hebben is haast onmogelijk te verkrijgen in jouw krullenbol, al hou je je haar nog zo gezond. Heel logisch want stijl haar weerkaatst het licht terwijl in jouw krullen het licht gewoon “gevangen” raakt.

 

Je haar voelt vaak droog aan

Terwijl bij stijl haar de natuurlijke vetten en oliën, die de voedingsstoffen vormen voor ons haar, vanuit de hoofdhuid makkelijk verdeeld raken over heel het haar gaat dat bij krullend haar een stuk moeilijker. Vooral de puntjes blijven droog, waardoor een serum onmisbaar is.

 

Bad hair days

Jij weet als geen ander wat bad hair days zijn. Je krullen zitten één dag perfect om vervolgens 3 dagen alle kanten op te gaan staan. Zeker naarmate je haar langer en dus zwaarder wordt is het moeilijker om je krullen in toom te houden.

 

Je kan geen pony knippen

Of je kan het wel, maar je pony gaat natuurlijk ook krullen net zoals de rest van je haar en als je verder lang haar hebt ziet zo'n bosje kleine krullen boven je voorhoofd er ook een beetje gek uit.

 

Je verbruikt heel veel haarproducten

Krullend haar heeft een drogere structuur en slorpt haarverzorgingsproducten gewoon op waardoor je extra veel nodig hebt. Zowel van shampoo, conditioner als stylingproducten kun je maar beter een voorraadje aanleggen.

 

Je haar stijlen duurt een uur

Zo'n dag waarop je echt niks kan aanvangen met je krullen komt altijd op het verkeerde moment. Even snel met de stijltang door je haar? Vergeet het maar, wil je je haar een beetje stijl krijgen dan ben je al gauw een uur bezig.

 

Geen twee krullenbollen zijn dezelfde

Wat voor je vriendin met krullen wel goed werkt zal voor jou misschien helemaal niet werken want er zijn verschillende soorten krullen en de kans is groot dat jij net een ander soort krul hebt dan je vriendin. Je blijft vaak jarenlang zoeken naar de ideale haarverzorgingsproducten tot ze plotseling uit het assortiment gaan...


krullend haar


Wist je trouwens dat Pixar maar liefst 3 jaar lang krullen heeft bestudeerd om Merida's haar zo echt mogelijk te laten lijken in de film Brave?

 

   krullende extensions

Lees meer

10 dingen die vrouwen met dik haar zeker herkennen

  11/10/2016     Reacties (1)

Iedere vrouw met dun haar kent wel iemand met zo'n prachtige, weelderige bos haar waarvan je wenste dat je nog maar de helft van die hoeveelheid haar op je hoofd zou hebben. Met zoveel haar is alles mogelijk: prachtige lange krullen, een mooie volle vlecht, een grote ballerina knot,... En toch zijn er ook heel wat nadelen waar vrouwen met dik en/of veel haar mee kampen. Deze 10 dingen zullen vrouwen met dik haar zeker herkennen.


vrouwen met dik haar
 

Je doet 2 keer met een fles shampoo

Even snel je haar wassen voor het slapengaan? Vergeet het maar, als je dik of veel haar hebt is het wassen van je haar een heel ritueel waar een halve fles shampoo aan te pas komt. Vervolgens gebruik je ook nog flink wat conditioner, pas dan laten je weelderige lokken zich een beetje temmen.

 

Het duurt uren voor je haar droog is

Met handdoekdroog haar naar bed gaan zorgt alsnog voor een doorweekte kussensloop en dan nog is je haar nat de volgende ochtend. Een goede föhn is voor jou onmisbaar.

 

Föhnen tot je armen pijn doen

Alhoewel, je haar föhnen is ook best een werkje van lange adem. Of je nu je haar in secties verdeelt of het losjes droog blaast, sowieso eindig je met pijnlijke armen.

 

Je elastiek komt altijd los

Als je je haar vaak in een paardenstaart draagt dan herken je dit vast wel: als je je elastiek één keer rond je haar wikkelt dan zit hij te los maar hij kan er geen twee keer omheen. Als je dan toch eindelijk een staart hebt gemaakt komt hij alweer los na een paar minuten omdat je haar zo zwaar is.

 

Iedereen wil je haar vlechten

Want dat is nu eenmaal de reden waarom we als kleine meisjes zo graag met Barbiepoppen speelden, dat haar! Vriendinnen met dunner haar doen niks liever dan vlechtjes en andere leuke kapsels maken met jouw haar.

 

Je hebt wel drie tubes verf nodig

Je haar verven is een dure zaak, of je het nu zelf doet of bij de kapper laat doen. Waar vrouwen met dun haar genoeg hebben aan één tube verf heb jij er wel drie nodig, zeker als je ook nog eens lang haar hebt.


vrouwen met dik haar


Je haarborstel zit vaak vast in je haar


Sommige haarborstels zoals een ronde borstel kun je gewoon echt niet gebruiken omdat hij altijd vast gaat zitten in je haar. Een kam is al helemaal een ramp, die breken bij dik haar gewoon in twee.

 

Je verliest meer haar dan je kat

Als jij “in de rui” bent verlies je zoveel haar dat het doucheputje erdoor verstopt raakt. Alles zit onder: je jas, je kussensloop, je vriend.

 

Haarklemmen zijn altijd te klein

Van die handige haarklemmen waarmee je even snel je haar uit de weg kan halen en vast kan zetten werken voor jou nooit, ze zijn altijd te klein en je haar floept er zo weer uit.

 

Met kort haar kom jij niet weg

Wanneer je dan uiteindelijk maar beslist om voor een kort kopje te gaan krijg je daar al snel spijt van want nu is je haar al helemaal onhandelbaar.

 

clip in extensions

Lees meer

Zo laat je je haar dikker lijken | 5 trucjes voor voller haar

  06/10/2016     Reacties (0)

Het juiste kapsel benadrukt je pluspunten en onttrekt de aandacht aan imperfecties. Er zijn zelfs kapsels die je slanker laten lijken maar je kapsel kan ook frustraties opwekken. Een gebrek aan volume zorgt er bijvoorbeeld vaak voor dat vrouwen niet tevreden zijn over hun haar. Met deze 5 tips laat je je haar dikker lijken dan het eigenlijk is.


je haar dikker laten lijken

Vermijd korte laagjes

Hoewel er altijd gezegd wordt dat laagjes voor meer volume zorgen geven te korte laagjes juist het tegenovergestelde effect. Zorg dat je laagjes lang genoeg zijn zodat je ze nog mooi in model kan föhnen of krullen, anders liggen ze plat op je hoofd en laten ze je haar net dunner lijken. Bij kort haar op één lengte kun je wax gebruiken om textuur in je haar te creëren, voor instant volume.
 

je haar dikker laten lijken
 

Gebruik velcro rollers

Die grote velcro rollers lijken misschien ouderwets maar ze geven je haar volume vanaf de wortels. Breng de velcro rollers in net nadat je je haar hebt droog geföhnd en terwijl het nog warm is. Laat ze bij voorkeur enkele uren zitten en vergeet niet om achteraf hairspray te gebruiken om het volume te fixeren.
 

je haar dikker laten lijken
 

Ga voor highlights

Je natuurlijke haarkleur bestaat vaak uit meerdere schakeringen maar wanneer je je haar verft lijkt het eerder monotoon. Vraag je kapper om subtiele highlights of lowlights in je kapsel te verwerken want zo creëer je de illusie van voller haar.
 

je haar dikker laten lijken
 

Gebruik volumepoeder

Volume hou je het langst in je haar als je het al creëert vanaf de aanzet. Je kan in dun haar misschien wel weelderige krullen maken, eventueel met behulp van hairextensions, maar als je haar bovenop plat op je hoofd ligt ziet het er niet natuurlijk uit. Met behulp van volumepoeder lift je je haar vanaf de aanzet en lijkt het alsof je ineens veel meer haar hebt.
 

je haar dikker laten lijken
 

Omgekeerd wassen

Wanneer je moeilijk volume in je haar kan krijgen doordat het snel vet wordt, probeer dan eens de omgekeerde methode: eerst conditioner voor de nodige verzorging en dan pas je haar wassen met shampoo. En raar maar waar: je haar voorovergebogen wassen boven de badkuip zorgt ook voor meer volume vanaf de aanzet.

 

extensions

Lees meer

8 vreemde tools waarmee je je haar kan krullen

  03/10/2016     Reacties (0)

Je haar krullen met een krultang of met warme rollers is dan wel de snelste manier om mooie krullen te verkrijgen, op lange termijn is de hitte van de krultang schadelijk voor je haar. Wie een beetje rond surft op Youtube komt allerlei tools tegen om je haar te krullen zonder warmte, van rietjes tot stukjes keukenpapier. We zetten 8 vreemde tools waarmee je je haar kan krullen even op een rijtje.


Tampons


vreemde tools om haar te krullenhaar krullen tampons
Bekijk de video.


Aluminiumfolie


vreemde tools haar krullenhaar krullen folie

Bekijk de video.
 

Ballonnenhaar krullen ballonnenhaar krullen ballonnen

Bekijk de video.

 


Schuursponsjes


haar krullen schuursponshaar krullen schuursponsjes

Bekijk de video.


Plastic zakken


vreemde tools haar krullenhaar krullen plastic zak

Bekijk de video.


Duct tape


haar krullen tapehaar krullen tape

Bekijk de video.


Lippotloden


haar krullen potloodhaar krullen potloden

Bekijk de video.


Toiletpapier


haar krullen toiletpapierhaar krullen toiletpapier

Bekijk de video.

Lees meer