Mannen snappen niks van vrouwen, vooral als het over hun haar gaat. Hoezo balayage of ombre hair, waar is dat goed voor? En hairextensions zijn al helemaal taboe. Maar ook vrouwen kunnen onderling flink wat vooroordelen hebben. Vandaag geven we je 5 goede redenen waarom het helemaal oké is om extensions te dragen.

Je eigen haar groeit niet meer

Ben je al jaren aan het sparen voor lang haar maar groeit het helemaal niet meer? Dat kan, iedereen heeft een maximale lengte, dat kan 20cm maar ook 80cm zijn. Feit is dat je haar niet meer groeit eens die maximale lengte werd bereikt. Droom je van haar tot aan je bh-bandje maar blijft het schouderlang, dan zijn extensions de oplossing.

 

Je hebt je haar kort geknipt

“A woman who cuts her hair is about to change her life” wijze woorden van Coco Chanel want ik zie heel vaak vrouwen die bijvoorbeeld na een scheiding of een andere ingrijpende gebeurtenis hun haar kort hebben geknipt, maar die er spijt van hebben en toch weer hun lange haar terug willen. Jaren wachten of extensions, de keuze is snel gemaakt.

 

Je haar is dun of heeft weinig volume

Maar liefst 76% van de vrouwen die extensions dragen doen dat voornamelijk om meer volume in hun haar te verkrijgen. Te dun haar kan een belemmering vormen en wat meer volume geeft je meer mogelijkheden. Zelfs opgestoken ziet je haar er voller uit maar ook een staart of vlecht staat mooi met voller haar.

 

Je wil kleuraccenten toevoegen

Ook dat kan met extensions op een makkelijke en snelle manier. Soms wil je highlights of lowlights maar wil je je haar niet beschadigen door het te gaan kleuren. Extensions in een andere haarkleur dan de jouwe zijn dan een prima oplossing. En op (korte) termijn ook nog goedkoper dan highlights laten kleuren bij de kapper.

 

Je wil gewoon Hollywood hair

Echt iedere bekende (Hollywood) vrouw draagt extensions, of het nu voor lengte of volume is. Voor 90% van de vrouwen is een kapsel zoals dat van Beyoncé of Rihanna onmogelijk, tenzij je de natuur een handje helpt. Extensions zijn tegenwoordig voor bijna iedereen betaalbaar dus waarom zou je jezelf die luxe ontzeggen?
 

    25-05-2016 23:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.