Wil je lang haar of meer volume maar wil je niet elke dag opnieuw tijd besteden aan het inbrengen en verwijderen van je clip in extensions? Kies dan voor tape extensions! Het inbrengen duurt slechts 30 minuten en vervolgens blijven je extensions gedurende 8 weken perfect op hun plaats zitten. Door simpelweg de tape te vervangen kun je je tape extensions tot 3 keer opnieuw gebruiken.

Onze tape extensions bestaan net als al onze andere extensions voor 100% uit Europees remy haar. Dit haar heeft dezelfde structuur als ons haar en is daarom makkelijk in model te stylen. Wassen, stijlen en krullen, het kan allemaal en bovendien behoudt Europees haar na het krullen met een krultang of warme rollers nog lang zijn krul.

Met onze tape extensions heb je voldoende aan slechts één pakje van 40 stuks voor een volledige verlenging of volumebehandeling voor dun of normaal haar. De tape extensions zijn telkens 4cm breed en 45cm lang. Doordat we langhoudende hypoallegene tape gebruiken zijn onze tape extensions bovendien veilig voor je haar én je hoofdhuid.
Bezig met laden...
visibility

Tape extensions blond/bruin mix

40 tape extensions van 45cm lang in de kleur blond/bruin mix (#18/613).

149,95

visibility

Tape extensions platinablond

40 tape extensions van 45cm lang in de kleur platinablond (#60).

149,95

visibility

Tape extensions donkerblond

40 tape extensions van 45cm lang in de kleur donkerblond (#16).

149,95

visibility

Tape extensions lichtbruin

40 tape extensions van 45cm lang in de kleur lichtbruin (#18).

149,95

visibility

Tape extensions middenbruin

40 tape extensions van 45cm lang in de kleur middenbruin (#6).

149,95

visibility

Tape extensions chocoladebruin

40 tape extensions van 45cm long in the color chocolate brown (#4).

149,95

visibility

Tape extensions donkerbruin

40 tape extensions van 45cm lang in de kleur donkerbruin (#2).

149,95

visibility

Tape extensions zwart

40 tape extensions van 45cm lang in de kleur zwart (#1).

149,95

Waarom tape extensions?

Goedkoper dan wax of microrings

Tape extensions zijn zowat de goedkoopste permanente hairextensions die verkrijgbaar zijn. Je betaalt bij ons dezelfde prijs voor een volledige verlenging als voor een set clip in extensions. Natuurlijk moet je de kosten voor de plaatsing van je tape extensions nog meetellen maar doordat het plaatsen slechts 30 minuten duurt ben je alsnog veel goedkoper af dan met wax of microring extensions.

Snel en makkelijk te plaatsen

Het plaatsen van permanente hairextensions is meestal een tijdrovend karwei. Reken op een 2-3 uur lang in de kappersstoel. Dat is bij tape extensions niet het geval want 40 strookjes van 4cm breed zijn gelijk aan 100 individuele wax of microring extensions. Het plaatsen neemt daarom nooit meer dan 30-45 minuten in beslag, afhankelijk van hoeveel ervaring de kapper heeft met tape extensions.

Pijnloos en makkelijk te onderhouden

Terwijl zowel weave, wax als microring extensions hoofdpijn of een gevoelige hoofdhuid kunnen veroorzaken is dat bij tape extensions absoluut niet het geval. Dat komt doordat tape extensions niet zo strak tegen de hoofdhuid geplaatst worden. Op die manier kun je ook makkelijk je haar wassen en verzorgen. De tape is bovendien zo dun dat je geen verdikkingen voelt in je haar. Daardoor zijn tape extensions ook uitermate geschikt voor fijn of dun haar.

Tape extensions zijn herbruikbaar

Het grootste voordeel van onze tape extensions is dat je ze een aantal keer opnieuw kan laten plaatsen. Na de eerste plaatsing kun je de extensions na 8-9 weken opnieuw laten plaatsen. Je hoeft dan enkel nieuwe tape aan te brengen. Onze tape extensions bestaan voor 100% uit echt Europees remy haar en kunnen gedurende 4-6 maanden gebruikt worden, afhankelijk van de verzorging van je extensions.

Heb je nog vragen over onze tape extensions? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@clipextensions.be


Laatst bekeken producten