Ruilen en retourneren

Online extensions kiezen kan moeilijk zijn, daarom is het uiteraard altijd mogelijk om je bestelling te ruilen of te retourneren binnen de 14 kalenderdagen vanaf ontvangst van je bestelling.

Indien je extensions wenst om te ruilen of retourneren gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen via info@clipextensions.be

Vervolgens ontvang je een retourformulier via e-mail, dit dien je ingevuld samen met je extensions terug te sturen. De terugbetaling gebeurt binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending.

Hairextensions dienen in nieuwstaat en in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking te worden geretourneerd waarbij de zilverkleurige elastiekjes niet verwijderd werden. Extensions die gedragen zijn worden omwille van hygiënische redenen niet teruggenomen.

Alle verzendkosten in verband met retournering of omruiling zijn de verantwoordelijkheid van de klant. De klant krijgt geen restitutie voor eventuele verzendkosten die zijn betaald in de eerste bestelling, inclusief internationale bestellingen.