Het verhaal achter deze webshop begint in 2008, toen een stresserende periode zijn weerslag had op mijn gezondheid, met dun en futloos haar tot gevolg. Ik ging op zoek naar een onschadelijk systeem om mijn haar terug meer volume en lengte te geven.

Een systeem dat in Amerika al heel populair was maar hier nog niet bekend was waren clip in extensions. Ik bestelde online een setje extensions maar had de verkeerde kleur gekozen. Deze extensions verkocht ik via een tweedehandssite maar al snel stroomden er tientallen mailtjes binnen van vrouwen die ook clip in extensions wilden. Zo ontstond heel spontaan de webshop clipextensions.be die sindsdien de droom van duizenden vrouwen waarmaakte.

Extensions en beauty in het algemeen zijn mijn passie geworden en om je zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik diverse opleidingen gevolgd, van hairstyling tot kleurconsulent.


Buitenlandse beautytrends volg ik op de voet, om zo snel mogelijk de nieuwste tools en producten tot bij jou te brengen. Je vindt hier enkel merken en producten die ik zelf gebruik of uitgeprobeerd heb. De Wella Color Charm toners, de Malibu C zakjes en de Fanola No Yellow shampoo hebben allemaal een vaste plek in mijn badkamer.

Omdat het moeilijk kan zijn om extensions online te kiezen bied ik klanten altijd de mogelijkheid om langs te komen voor een kleurbepaling, zo heb je meteen de juiste kleur en kan ik je laten zien hoe je jouw extensions inbrengt en terug verwijdert.

Wens je een afspraak te maken of heb je gewoon een vraag? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen via e-mail: info@clipextensions.be of via Facebook of Instagram.

Xx Bianca