Celebrities zijn echte trendsetters. Rihanna maakte van roodbruin haar een hype begin dit jaar en terwijl Kylie Jenner switcht van platinablond naar zwart haar switchen haar fans gewoon mee. Maar wat zou nu eigenlijk de echte haarkleur zijn van de celebs? Tijd om dat geheim even op te helderen.

natuurlijke haarkleur celebrities

Ariana Grande zien we bijna uitsluitend met haar lange paardenstaart en ombre haarkleur. Hoewel ze haar haar nu meestal stijl draagt heeft ze van nature nagenoeg zwart haar en een grote bos krullen.

natuurlijke haarkleur celebrities

Emma Stone hebben we een hele tijd gekend met rood haar maar onlangs kleurde ze haar haar opnieuw blond. Hoewel Emma waarschijnlijk met elke haarkleur mooi zal staan geeft blond haar een lieve en classy uitstraling. Blond is bovendien haar natuurlijke haarkleur.

natuurlijke haarkleur celebrities

Haar korte, blonde coupe geeft Scarlett Johansson heel wat pit en ze zette de korte pixie cut toch weer een beetje mee op de kaart maar van nature heeft Scarlett een volle coupe asbruin haar.

natuurlijke haarkleur celebrities

Het “Rachel” kapsel van Jennifer Aniston is ondertussen een tijdloze klassieker geworden. Vooral de kleur is nog steeds geliefd maar van nature heeft Jennifer een wilde coupe lang, chocoladebruin haar.

natuurlijke haarkleur celebs

Ooit scheerde ze haar hoofd volledig kaal en dat kwam toen wereldwijd in de media. Sindsdien gaat Britney steevast als blondine door het leven maar van nature heeft Britney Spears een warme, middenbruine haarkleur.

natuurlijke haarkleur celebs

Zooey Deschanel, vooral bekend om haar pony/froufrou kennen we natuurlijk vooral als Jess in de serie New Girl waar ze altijd met chocoladebruin haar te zien is maar eigenlijk heeft Zooey een warme, blonde haarkleur.

 

clip in extensions
    06-07-2017 12:13     Reacties ( 7 )
Reacties (7)
 Dhini -  12-07-2017

Leuk om hun natuurlijk haarkleur te zien. Mooi haren hebben ze http://dhini.nl

 Marsha -  11-07-2017

Heel grappig om te zien! Sommige mensen staat echt alles!

 Mylou -  11-07-2017

Wat grappig om te zien! Ook leuk om eens wat andere foto's van hun te zien, zo had ik Zooey nog nooit anders gezien :)

 Frederique -  11-07-2017

Huh ik wist niet dat Zoeey eigenlijk blond was, wat grappig :)

 Lonneke -  11-07-2017

leuk om de verschillende haar kleuren van de celebs te zien. Sommige zien er echt heel anders uit door een bepaalde haarkleur.

 nicole orriëns -  11-07-2017

Jeetje, wat zijn ze verschillend zeg! Wat doet een kapsel en haarkleur veel met iemand. Leuk die foto's naast elkaar!

 Beau Bewust - www.beaubewust.com -  11-07-2017

Leuk om te zien!