Met de zomer op komst zijn we weer massaal aan het sporten en diëten gegaan zodat we straks helemaal bikini-proof zijn. Mocht je die laatste kilo’s niet zo goed kwijtraken dan kun je jezelf misschien optisch wat slanker laten lijken. Een bruin kleurtje of de juiste kleding, het helpt allemaal. Maar wist je dat je kapsel je ook slanker kan laten lijken?

Met lang haar lijk je slanker


Volgens celebrity haarstylist Edward Tricomi zie je er met lang haar slanker uit. Lang haar verlengt optisch je gezicht waardoor je er automatisch slanker uitziet. Zorg wel dat er wat beweging in je haar zit want kaarsrecht haar laat dan wel je hoofd smaller lijken, het laat je gezicht wel weer wijder lijken. Neem ook beter geen te strakke krullen maar ga voor losse golven.

Bobkapsel vooraan langer


Ga je toch liever voor een kort kapsel? Ga dan voor een bobkapsel dat achteraan korter is en vooraan langer. Als je bovendien een middenscheiding neemt vallen de lange lokken mooi naast je gezicht en lijk je optisch slanker. 

 

Highlights voor een smaller gezicht


Wat dacht je van een nieuwe haarkleur die je ook nog eens slanker laat lijken? Met highlights leg je de nadruk op de verticale lijnen en automatisch lijkt je gezicht er een stuk smaller door. Het beste effect krijg je wanneer er veel contrast is tussen de verschillende kleuren.

Pony met langere zijkanten


Een zware, rechte pony kan je gezicht er nog ronder laten uitzien. Ga je toch voor een pony, laat hem dan zo knippen dat de zijkanten langer zijn zodat de plukjes langs je gezicht vallen.

Hoge knot voor een slanker gezicht


Wil je voor een opgestoken kapsel gaan zorg dan weer dat je voor een verticaal effect gaat door de knot zo hoog mogelijk te maken. Zo creëer je weer lengte in je gezicht en zie je er slanker uit.

Overweeg jij een nieuw kapsel voor de zomer?

 
    07-06-2016 21:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.