Je kan ervan uitgaan dat iedere bekende vrouw hairextensions draagt, ook onze eigenste Belgische en Nederlandse celebrities. Maar extensions zijn al lang niet enkel meer weggelegd voor the lucky few, ook heel wat “gewone” vrouwen dragen extensions. Hoeveel procent van de vrouwen draagt extensions en hoeveel procent komt daar ook eerlijk voor uit?
 

38% van de vrouwen draagt regelmatig hairextensions

Bijna 4 op 10 vrouwen draagt regelmatig extensions. Een behoorlijk hoog cijfer, iedereen heeft dus vast wel iemand in zijn of haar vriendenkring die hairextensions draagt. Naast de klassieke extensions voor verlenging zijn er nog veel verschillende vormen van hairextensions. Denk aan een clip in paardenstaart, clip in pony of een volume stukje.
 

76% draagt extensions vooral voor volume

Het is niet zozeer de lengte van ons haar dat voor ontevredenheid zorgt maar wel het gebrek aan volume. Extensions geven je haar onmiddellijk extra volume en dat geeft je zelfvertrouwen een boost. Daarnaast kun je ook mooiere kapsels maken met van dat volle, dikke haar.
 

87% houdt hun extensions geheim voor hun omgeving

87% van de vrouwen die extensions dragen houden dat verborgen voor hun omgeving. Zou er nog steeds een soort taboe heersen rond het dragen van extensions of hoeft gewoon niemand te weten dat je de natuur een handje hebt geholpen? Als het van de grote modehuizen afhangt zijn haarstukjes zoals de clip in pony juist heel erg hip en trendy.
 

43% ziet Michelle Keegan's haar als ideaal

Als we aan vrouwen vragen welke bekende vrouw het allermooiste haar geeft, dan kiezen ze voor Michelle Keegan. Aan volume geen gebrek bij deze Briste actrice, natuurlijk heeft ze dat de danken aan haar haarstylisten en aan haar extensions.

 

Heb je vragen over hairextensions? Mail info@clipextensions.be

    24-03-2016 20:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.