De bob is dan wel hip onder celebrities, er is nog een andere trend aan de gang: super lang haar. Vooral Nicki Minaj spant de kroon met haar lokken die letterlijk bijna de grond raken. Allemaal leuk en wel, dat lange haar, maar wat doe je ermee op de momenten dat je niet lekker glamoureus de winkelstraten afstruint? Hier heb je 10 mooie én trendy kapsels voor wie super lang haar heeft!

lang haar inspiratie

Een hoge paardenstaart

 

Altijd leuk zo'n paardenstaart, ook als je er niet zo'n sportieve look mee wil creëren. Je kan bijvoorbeeld je paardenstaart krullen voor een chique touch of een metaalkleurige ring aanbrengen over je saaie elastiek. Een plukje haar errond werkt ook altijd goed.

lang haar inspiratie

Een ingevlochten knot

 

De ingevlochten knot van Maria Menounos op de Oscars was razend populair en werd dan ook meermaals nagemaakt op Youtube. Het mag nog iets meer messy en minder feestelijk dan dit maar wat is dit een mooi kapsel voor lang haar! Hoe groter de knot, hoe mooier het resultaat.

lang haar inspiratie

2 knotjes bovenop

 

Met heel lang haar kun je perfect meedoen met één van de grootste trends van dit jaar: de dubbele topknot. Ook voor een festival is dit een leuk kapsel en met wat glitter op je middenscheiding kun je zo naar Tomorrowland.

lang haar inspiratie

Messy side braid

 

Een zijwaartse vlecht is ook altijd een goed idee en alle mogelijke soorten vlechten zijn nog steeds enorm trendy. Met lang haar kun je experimenteren met een visgraatvlecht, de mermaid braid of de vlecht met 4 strengen. Keuze genoeg!

lang haar inspiratie

Faux bob

 

Wil je echt gewoon af en toe kort haar? Doe dan zoals Selena Gomez en maak een faux bob! Rol je haar gewoon op, naar binnen toe, en zet het onderaan vast met schuifspeldjes. De bob is ook nog eens enorm hip op dit moment dus je slaat 2 vliegen in 1 klap.
 

    12-07-2017 12:30     Reacties ( 5 )

Reacties (5)
 Anja -  17-07-2017

Ik heb redelijk lang haar, maar draag het voor het gemak altijd in een paardestaart ;)

 Nicole Orriëns -  17-07-2017

Wat grappig dat je met lang haar een korte bob kunt faken! Het lijkt nog echt ook. Ik vind lang haar echt prachtig.

 Suzanna -  16-07-2017

Hele leuke kapsels! Helaas heb ik zelf haar tot op mijn schouders en dan ook nog eens heel eigenwijs haar dus ik wou dat daar leuke kapsels voor waren die ik zou kunnen maken! Misschien kun je daar ook nog een blogpost over maken!

 Emmy -  16-07-2017

Goede inspiratie voor de zomer. Ik vind de ingevlochten knot altijd zo mooi, maar krijg dat nooit voor elkaar, zo jammer

 Girls- Things -  15-07-2017

Leuke kapsels. Vooral die 2 knotjes zijn cute!