Het lijkt erop dat cornrows een grote rol gaan spelen in de kapsels van herfst/winter 2017-2018, net zoals een winterse versie van beach waves de show gaan stelen. Maar met de herfst op komst is het ook tijd om een nieuwe haarkleur te overwegen. Dit zijn de populairste haarkleuren van herfst en winter 2017-2018!

haarkleur herfst 2017

Highlights met een gouden ondertoon

Warme highlights houden nog even de zon in je haar maar doen ook denken aan de goudgele bladeren waarin in de herfst de bomen gehuld zijn. Zet ze niet te dicht tegen de aanzet en zorg dat je highlights mooi je gezicht omkaderen.

haarkleur winter 2017

Koper en dieprood

Van warm koper tot diep rood, je kan er deze herfst en winter nooit fout mee zitten. Subtiele koperkleurige highlights in roodbruin haar brengen extra warmte in je haarkleur.

haarkleur winter 2018

Ijsblond en zilvergrijs

Ijsblond en zilvergrijs haar is nog steeds super trendy in het najaar van 2017.  Niet iedereen is fan van zulke koele kleuren voor de winter maar toch gaat deze trend nog even door.

haarkleur herfst winter 2017

Diep chocoladebruin

Van warm chocoladebruin tot diep donkerbruin, met of zonder schakeringen, bruin haar is deze herfst en winter weer een echte trend.

haarkleur herfst 2017

Assig zwart

Zwart haar was dit voorjaar opeens een hype onder celebrities en als vanzelfsprekend gaat deze trend dit najaar nog even door. We zien vooral zwart met een assige ondertoon of zwart met een donkerbruine gloed.

haarkleur herfst 2017

Caramel highlights

De trend ontstond deze zomer al maar dit najaar komen caramel highlights pas echt tot hun recht. Doordat deze highlights zo subtiel zijn passen ze bij zowat alle haarkleuren: van blond tot middenbruin en donkerbruin en natuurlijk roodbruin en alles daartussenin.

haarkleur herfst winter 2017

Askleurige basis

Een donkere, askleurige basis die vervolgens overgaat op blauw, groen, grijs of paars, in Amerika is het al een tijdje een trend en voor de echte liefhebbers van kleur is het zeker iets om te overwegen deze winter nu je je kleur veel langer mooi zal kunnen houden door een gebrek aan zonlicht.

 
kapsel ouder lijken
    16-08-2017 12:55     Reacties ( 6 )
Reacties (6)
 About Fashion Life -  21-08-2017

Ik kies voor de caramel highlights! Ik hou wel van de wat warmere tinten. X A

 Wanda -  19-08-2017

Die warme tinten vind ik zeker voor het najaar en de winter wel erg mooi. Voor de zomer ga ik zelf meestal voor een wat lichtere variant maar in het najaar gaat er zeker weer een wat donkere kleur in.

 Peggy -  19-08-2017

Leuk! Ik ben fan van de caramel kleuren en IJsblond! Zelf zou ik dat nooit kunnen hebben maar vind het mooi staan bij andere mensen!

 Dafne -  19-08-2017

IJsblond en grijs vind ik echt mooi. Al zou ik dat zelf niet snel doen ;-)

 Lodi -  19-08-2017

Vooral warme donkere kleuren vind ik zelf altijd erg mooi i de herfst/winter, maar ben blij dat het grijs ook nog steeds in is. Haha. Sinds een paar jaar kleur ik mijn haar maar niet meer en accepteer mijn grijze lok maar gewoon.

 Nicole Orriëns -  19-08-2017

Wat een mooie kleuren allemaal! Ik vind het altijd weer leuk om verschillende kapsels te bekijken : )