Tijdens de grote modeshows zagen we veel haaraccessoires voorbijkomen en het ziet ernaar uit dat we deze trend ook effectief in het straatbeeld gaan zien. Stel je geen kleurrijke bloemen voor, we houden het bescheiden en draagbaar. Deze 5 haaraccessoires zijn onmisbaar deze winter.

haaraccessoires trendsSjaaltjes

Of je nu voor een leuk retro kapsel gaat of niet, sjaaltjes in je haar zijn dit najaar een grote trend. Je kan kiezen voor een sjaal in de trendkleuren van deze herfst en winter: okergeel, rood, goud en khaki of zwart in combinatie met je favoriete kleur. Je kan er zoveel verschillende kanten mee op dat je de hele winter kan dragen.

haaraccessoires


 

Zwarte strikken

Zwarte strikken zagen we zó vaak op de catwalk dat deze trend ongetwijfeld ook echt gaat doorbreken. Je kan ze op alle mogelijke manieren dragen: een grote strik in je paardenstaart of juist een kleine haarspeld met strik. Je kan ook kiezen voor een haarband met een zwarte strik of creatief zwarte strikjes in je paardenstaart verwerken.

haaraccessoires winter 2018


 

Metallic haarbandjes

Haarbandjes, vooral met pareltjes of metallic details, zijn ook een geliefd accessoire dit najaar en zijn misschien een beter alternatief dan de zwarte strikken als je donker haar hebt. Je kan zowel bredere als smalle haarbandjes dragen, ze leuken elk kapsel op en zijn snel en makkelijk om in te brengen.

haaraccessoires 2018


 

Schuifspeldjes

Schuifspeldjes hoef je deze winter niet in je eigen haarkleur te kopen om ze zo goed mogelijk te kunnen verbergen, ze werden op de catwalk gewoon als accessoire gebruikt en dan meteen veel meer dan nodig. Ook hier kun je weer flink mee experimenteren want je kan ze in allerlei soorten kapsels verwerken.

haaraccessoires


 

Kleine haarpinnetjes

Hou je meer van kleine accessoires om je kapsel op te leuken dan zijn kleine haarpinnetjes misschien iets voor jou. We zien ze vooral in de vorm van bloemetjes in metallic kleuren en eventueel met strass. Clip ze in los haar, in een vlecht of in een knot, je kan er nooit fout mee zitten deze winter.
 

    18-10-2017 11:00     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Josine -  23-10-2017

Super leuke trends en inderdaad lekker draagbaar