Balayage, dip-dye en ombre hair, de trends van de afgelopen jaren hielden het nog vrij braafjes. Maar dit jaar zien we hier en daar ook felle haarkleuren, te gekke kapsels die je meteen aan de 90's doen denken maar die je stiekem zelf ook wil hebben. Kijk maar mee.
 

Rainbow hair

Wil je een opvallende haarkleur maar kan je niet kiezen? Verf je haar gewoon in alle kleuren van de regenboog. Kesha en Georgia May Jagger gaven al het goede voorbeeld en gingen voor unicorn hair. Geen zin om uren in de kappersstoel te zitten? Als je blond haar hebt kun je altijd met haarkrijt aan de slag.
 

Zilvergrijs haar

Bij ons nog niet helemaal doorgebroken maar je ziet het wel steeds vaker: zilvergrijs haar. Deze enorm trendy haarkleur zien we in verschillende schakeringen, van licht lilagrijs tot diep antracietgrijs. Zal de granny hair trend binnenkort ook ons land veroveren?
 

Turquoise ombre

Turquoise in combinatie met zilvergrijs zien we ook erg veel op Instagram. Dat Kylie Jenner vorig jaar teal haar had zal er ongetwijfeld wat mee te maken hebben. Wil je helemaal funky gaan dan kun je natuurlijk je hele haar in deze tropische kleur verven.
 

Roze dip dye

De populairste combinatie bij blond haar is natuurlijk roze. Roze dip dye haar is al een paar jaar trendy. Demi Lovato had het drie jaar geleden, Iggy Azalea had vorig jaar roze dip dye haar en begin dit jaar had Hilary Duff een candy floss roze haarkleur. En geef toe, het staat ze alle drie geweldig!
 

Purple dip dye

Nog een populaire dip dye kleur is paars of bordeauxrood. Het staat heel mooi bij een donkere haarkleur zoals chocoladebruin, donkerbruin of zwart en zo'n dip dye is net iets makkelijker bij te houden dan een volledige kleuring met roodtinten. Ideaal als je eens wat anders wil maar nog niet weet of rood wel iets voor jou is.

Durf jij je aan deze haarkleuren te wagen?

    20-06-2016 14:49     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 leoniae.nl -  30-06-2016

Ik vind het er altijd zo mooi uitzien, maar zelf zou ik misschien eerder een pluk verven :). Xoxo, leoniae

 Mariska -  30-06-2016

Ik zou het allemaal wel willen! En ook wel durven maar m'n haar is niet lang en sterk genoeg om dit soort praktijken te overleven.