Bezig met laden...
Clip in extensions volume strook

Clip in extensions volume strook

Clip in volume strook met 5 clips. 30cm breed en 45cm lang.

109,95

Wist je dat meer vrouwen extensions dragen voor volume dan voor de verlenging op zich? Big Hollywood hair is een droom die veel vrouwen koesteren en die door middel van hairextensions binnen handbereik ligt. Misschien heb je wel eens een set clip in extensions gekocht en draag je enkel de breedste stroken voor meer volume? 

Deze volume strook is speciaal bedoeld om je haar een volume boost te geven. Heb je dun of weinig haar, dan betekent deze strook een verdubbeling van je haardos! Het geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen maar ook meer mogelijkheden: weelderige krullen, een dikke vlecht of een voller kapsel tijdens je bruiloft, fotoshoot of andere gelegenheid.

De volume strook heeft geen dikke boorden maar een smalle rand zodat hij ook in heel dun haar niet zichtbaar zal zijn. De strook is 30cm breed en heeft 5 clipjes. Plaats hem over de volledige breedte van je hoofd, van oor tot oor, voor een gelijkmatig volume effect. 

Deze clip in haarstrook is gemaakt van echt Europees Remy haar van topkwaliteit. De strook kan behandeld worden zoals je eigen haar: krullen, stijlen, föhnen, kleuren, alles is mogelijk.

Lengte: 45cm | Gewicht: 75 gram


Laatst bekeken producten