Met behulp van extensions kun je kort haar omtoveren in een prachtig prinsessenkapsel in een mum van tijd. Niks houdt je namelijk tegen om je bobkapsel af en toe in te ruilen voor lange krullen of een nonchalante visgraatvlecht. Maar die korte plukjes die af en toe komen piepen tussen dat lange haar door, wat doe je daarmee? Met deze 3 trucjes verberg je korte plukken zodat straks niemand nog ziet dat je extensions draagt.

extensions kort haar

De eerste en makkelijkste manier om korte plukjes te vermijden is door de onderste laag van je haar vast te zetten in vlechtjes en die vlechtjes vast te zetten met schuifspeldjes. Daarop ga je dan vervolgens je clip in extensions bevestigen. Laat natuurlijk wel voldoende haar vrij bovenop om de extensions goed te kunnen verbergen.

extensions in kort haar

Een andere truc is om eerst de clip in extensions in je haar te plaatsen en dan de korte plukjes eruit te gaan vissen. Als je deze vlecht en dan onder de rest van je haar vastzet met een schuifspeldje zie je er niks meer van. In de onderstaande video kun je zien dat dit een hele goeie oplossing is om kortere plukjes weg te werken.Het spreekt voor zich dat korte plukjes meer gaan opvallen in blond haar dan in donker haar en dat je door je haar en je extensions te krullen ervoor kan zorgen dat alles mooi gaat blenden samen. Maar eigenlijk kun je er niet omheen, de echte truc om je extensions perfect te laten blenden zijn laagjes. Door laagjes te (laten) knippen in je extensions verzacht je de harde overgang tussen je eigen haar en je extensions. Zo zien je extensions er helemaal natuurlijk uit, ook bij gestijld haar.

Je kan je extensions laten knippen bij de kapper maar je kan ook zelf aan de slag. In deze video wordt perfect uitgelegd hoe je zelf je extensions in laagjes kan knippen. Het resultaat is echt verbluffend.Hopelijk heb je iets aan deze tips gehad. Heb je zelf nog een tip? Laat hem dan zeker achter in de comments.

    17-10-2019 14:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.