Op je mooiste dag wil je er stralend uitzien en naast je jurk en trouwboeket is je bruidskapsel ook een echte blikvanger. Is je eigen haar te dun of te kort om het kapsel van je dromen te maken? Dan kun je met clip in extensions toch prinsessenhaar hebben op je trouwdag.

Of je nu graag wat meer volume wilt bij een opgestoken bruidskapsel of een mooie lange, zijwaartse vlecht wil creëren, clip in human hairextensions zorgen altijd voor een heel natuurlijk resultaat. In dit artikel lees je do’s en don’ts van clip in extensions voor je bruidskapsel én vind je maar liefst 50 bruidskapsels ter inspiratie.
 

Do’s en don’ts


Zeker als je normaal nooit hairextensions draagt is het nodig om je te verdiepen in de verschillende soorten. Clip in extensions zijn er in synthetisch haar en human hair en bij beide soorten is er veel verschil in kwaliteit. Kies voor je bruidskapsel sowieso voor human hair en laat je niet verleiden om voor synthetisch haar te kiezen omdat je de extensions misschien maar één keer zal dragen. Op je trouwdag worden namelijk voortdurend foto’s gemaakt en daarop zie je heel duidelijk het verschil tussen echt haar en synthetisch haar.
 
Kies ook voor multicolor extensions, dat betekent dat de extensions 7 tot 11 verschillende kleurtonen bevatten. Ons eigen haar heeft namelijk ook verschillende kleurtonen waardoor multicolor extensions veel beter blenden met de rest van je haar. Je kan ook spelen met je haarkleur door enkele stroken toe te voegen die één of twee tinten lichter of donkerder zijn dan je eigen haarkleur, zo creëer je highlights of lowlights of zelfs ombre hair in je bruidskapsel.
 
Je haarstylist weet natuurlijk perfect hoe hij is zij moet omgaan met clip in extensions maar misschien kun je zelf ook wel goed met haar overweg en kies je ervoor om zelf je bruidskapsel te verzorgen. Denk er in dat geval aan om eerst je extensions in te brengen alvorens ze samen met je eigen haar te krullen voor een perfect natuurlijk resultaat. Als je goede kwaliteit Europees haar hebt blijft de krul bovendien de hele dag aanwezig zonder uit te zakken.
 
Wat je zeker niet moet doen als je extensions gebruikt voor je bruidskapsel is je extensions te dicht tegen de aanzet vastklikken. Plaats ze een drietal centimeter lager zodat ze ook in de loop van de dag nog steeds comfortabel zijn om te dragen. Je kan je clip in extensions extra houvast geven door je haar bij de aanzet te touperen met een speciale toupeerborstel en daar wat haarspray te gebruiken.
 
Zorg er ook voor dat je je extensions al inbrengt bij je proefkapsel zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je grote dag. Tijdens je proefkapsel laat je ook je extensions in model knippen terwijl je ze draagt, zo komen er geen lange, rechte plukken onder je eigen haar vandaan. Plan je proefkapsel ook niet maanden eerder dan je effectieve trouwdag want als je trouwt in de zomer kan je haar enkele tinten lichter geworden zijn dan de extensions die in de winter perfect overeenkwamen met je haarkleur.
 
Heb je nog geen idee welk bruidskapsel je precies wil? Hier heb je 50 voorbeelden van zowel klassieke als moderne bruidskapsels ter inspiratie.

 

    15-03-2017 11:08     Reacties ( 10 )
Reacties (10)
 Dhini -  29-06-2017

Wat prachtig allemaal. Het wordt moeilijk kiezen maar wel goed dat er genoeg keuzen http://dhini.nl

 Neeltje | Thoughts in Style -  29-06-2017

Echt zo mooi al deze haarstijlen!

 Krystle -  29-06-2017

Ik zie geen foto's? Maar heb nog nooit extensions laten zetten. Vind het wel altijd erg mooi geeft net dat beetje extra!

 Nicole Orriëns -  29-06-2017

Oh wat mooi allemaal zeg! Ik vind het prachtig, zo'n mooie haardos. Ik heb zelf nog nooit clip ins gebruikt.

 Girls-Things -  29-06-2017

Wauw, heel mooi! Zeker voor een bruiloft, kun je zo prachtige kapsels maken.

 Judith -  29-06-2017

Ik draag zelf ook vaak clip ins, ik vind het zo mooi staan!

 Lodi -  29-06-2017

Grappig, ik knipte mijn haar juist kort voor mijn trouwen :) Ik vind de voorbeelden wel heel erg mooi hoor!

 Susan | susanblogt -  29-06-2017

Ik heb zelf al een hele tijd clip in extensions, maar ik draag ze eigenlijk nooit. Oeps, haha! Als ik ooit ga trouwen, doe ik ze wel zeker in.

 Beau Bewust www.beaubewust.com -  29-06-2017

Wauw wat gaaf zeg! Ik ben gek op de stijl van de derde foto van boven.

 Florentine -  19-03-2017

Wauw zo mooi!