Iedere celebrity draagt hairextensions, zowel voor lengte als volume. Van Britney Spears en Paris Hilton wist je dat vast al wel, maar sommige celebs houden hun hairextensions geheim. Wist jij dat deze 5 celebs extensions dragen?


Als half Mexicaanse heeft Selena Gomez van nature een flinke bos haar, meer volume heeft ze dus zeker niet nodig maar wat extra lengte af en toe zegt ze geen nee tegen. Selena’s extensions blenden altijd perfect waardoor ze totaal niet opvallen. Zowel met stijl haar als met krullen kan ze haar extensions perfect verbergen.


Ze kan ze perfect verbergen maar ze heeft ze wel. De extensions van Taylor Swift laten haar haar een stuk dikker lijken dan het eigenlijk is en af en toe speelt ze ook wat met de lengte van haar haar. Pas wanneer ze haar extensions een keertje niet draagt valt op hoeveel dunner haar echte haar is.
Actrice en zangeres Vanessa Hudgens heeft lange, donkere lokken die ze wel eens nonchalant en messy draagt, net een reden om niet te vermoeden dat ze extensions heeft. Op bovenstaande foto heeft ze een vrij strakke knot en kun je de bondjes van haar extensions duidelijk zien.


Bij blondines zijn extensions vaak wat beter zichtbaar maar bij Kesha oogt het juist heel natuurlijk. Ze heeft niet heel dik haar van zichzelf en dan is het goed om je extensions ook niet te dik te nemen anders lijkt het meteen zo nep en kan je de clips of bondjes wel eens zien. Nope, ondanks mijn getrainde oog zou ik niet denken dat ze hier extensions in heeft.Haar make-up zit altijd perfect en haar kapsel is steeds perfect gestyled, maar de prachtige bouncy golven van Lauren Conrad zijn dus niet enkel met haar eigen haren gemaakt. Hierboven zie je een foto waar de extensions ingebracht worden. Het zijn tijdelijke clip in extensions waardoor haar eigen haren niet beschadigd raken.
 

    27-04-2016 21:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.