Nog op zoek naar een subtiel maar trendy kapsel voor deze zomer, dat liefst ook nog tijdens de herfst kan behouden worden? Dan zijn caramel highlights misschien iets voor jou. In tegenstelling tot andere trends, denk aan platinablond en de bob, zal deze trend zeker een tijdje meegaan én deze subtiele highlights zijn een stuk gezonder voor je haar dan een agressieve kleuring. Tijd voor wat uitleg en inspiratie!

De “caramel highlights” trend flakkert regelmatig op maar werd dit jaar vooral in gang gezet door Rihanna die tijdens de Grammy awards met zachte, karamelkleurige highlights verscheen in haar golvende roodbruine haar. Het leuke aan deze highlights is dat ze zo subtiel zijn en daardoor perfect passen bij zowat alle haarkleuren: van blond tot middenbruin en donkerbruin en natuurlijk roodbruin en alles daartussenin.

Maar deze haarkleur heeft nog heel wat voordelen. Zo staan caramel highlights zowel bij lang als bij kort haar mooi én net zoals alle highlights laten ze je haar dikker lijken dan het eigenlijk is. Je creëert er dus niet alleen een trendy look mee maar ook een vollere haardos. Kijk alvast mee naar wat inspiratiefoto’s van deze mooie haarkleur.

Ook weg van caramel highlights? Verleng dan je haar met clip in extensions in deze hippe haarkleur. Tot en met 7 juni geniet je nog van €10 korting.

    31-05-2017 14:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.