Met deze tips ziet een clip in froufrou er heel natuurlijk uit

  14-12-2016     Reacties (0)

Haarstukjes en pruiken zijn al lang geen taboe meer maar dit jaar zagen we ze zelfs met trots gedragen worden op de rode loper. Zo droeg topmodel Gigi Hadid tijdens de MTV Movie Awards een clip in froufrou die niet van echt te onderscheiden is. In dit artikel delen we enkele tips met je zodat jouw clip in froufrou perfect samen valt met de rest van je haar, alsof je net een pony hebt laten knippen bij de kapper.


clip in froufrou

Kies de juiste kleur

Op bovenstaande foto van Gigi zie je al meteen dat haar clip in pony precies dezelfde kleur heeft als haar eigen haar. Gigi's haarkleur is vrij egaal maar vaak is je haar bij de punten lichter dan bovenop. Zorg dat je clip in pony dezelfde kleur heeft als je haarkleur bovenop. Met een tint lichter of donkerder valt het meteen op dat je een haarstukje draagt.

 

Ga voor echt haar

De kwaliteit van synthetisch haar mag dan wel verbeterd zijn de laatste jaren, toch zie je nog steeds dat het nep is. Het haar valt anders en het haar glanst ook op een onnatuurlijke manier. Echt haar is duurder maar het ziet er natuurlijk uit én je kan het haarstukje gewoon verven als je zelf van haarkleur verandert.

 

Kies de juiste vorm

Wanneer je bij de kapper een rechte froufrou laat knippen zul je zien dat je haar vanaf de kruin naar voor gekamd wordt alvorens geknipt te worden. Net zoals een echte froufrou moet je clip in haarstukje dus beginnen vanuit de kruin van je haar. Het beste is een haarstukje in de vorm van een driehoekje, die plaats je zo dicht mogelijk tegen de kruin aan en met de juiste styling lijkt het net je eigen haar.

 

Eerst stylen

Een nieuwe clip in pony of eentje die je al een tijdje niet hebt gedragen valt helemaal niet mooi. Zorg ervoor dat je het haarstukje eerst wast en in model föhnt voor je het gaat inbrengen. Wees ook niet bang om je nieuwe froufrou wat meer in model te (laten) knippen. Bij Gigi zie je dat haar froufrou een beetje warrig geknipt is voor een extra natuurlijk effect.

 

Combineer

Heb je van nature erg dun haar dan kan zo'n dikke, volle froufrou er onnatuurlijk uitzien in verhouding tot de rest van je haar. Je kan het haarstukje niet dunner maken want dan zie je de onderkant er doorheen maar je kan zo'n clip in froufrou wel combineren met bijvoorbeeld een volle clip in paardenstaart of met clip in extensions. Experimenteer met haarstukjes nu ze zo hip zijn.

 

clip in froufrou

Lees meer

25 leuke kapsels voor Kerst | Kerst kapsels

  07-12-2016     Reacties (0)

Kerst komt alweer met rasse schreden dichterbij en misschien ben je al op zoek gegaan naar een leuke outfit. Een little black dress en rode lipstick zijn altijd een goed idee maar wat met je kapsel? Of je nu in je foute Kersttrui aan tafel gaat of chique uitgedost, uit deze 25 Kerst kapsels haal je zeker inspiratie.

kerst kapsels
kerst kapsels

Lees meer

Deze celebs staan beter met bruin haar

  30-11-2016     Reacties (0)

Celebrities lijken haast dagelijks van kapsel te veranderen en het lijkt wel een wonder hoe ze hun haar ondanks al dat verven toch gezond weten te houden. Van bruin over rood naar blond en weer terug, haast geen enkele bekende vrouw waagde zich nog nooit aan een transformatie maar sommigen van hen blijven beter weg van blondering. Deze celebs staan gewoon beter met bruin haar.


celebrity bruin haar

Kim Kardashian kennen we vooral van haar stijle, donkerbruine (bijna zwarte) haren maar ooit ging ze voor een totaal nieuwe look met deze platinablonde haarkleur. Toch geeft donker haar Kim een warmere uitstraling, hoewel de donkerblonde/lichtbruine haarkleur die ze een tijdje had ook wel leuk stond bij haar.

celebrity bruin haar

Nog iemand die we bijna alleen maar als brunette kennen: Angelina Jolie. Maar wist je dat Angelina van nature eigenlijk blond haar heeft? Al sinds haar vierde(!) verft ze haar lokken donkerbruin maar af en toe werd ze toch eens met blond haar gezien voor een rol in één van haar vele films.

celebrity bruin haar

Niemand die zo goed staat met een froufrou als Zooey Deschanel en door haar donkerbruine haarkleur vallen haar blauwe ogen echt op. Maar wist je dat haar natuurlijke haarkleur eigenlijk een soort warm, middenblond is? Toch staat bruin haar veruit het mooist bij Zooey.

celebrity bruin haar

Julianne Moore is een natural redhead en eerlijk gezegd staan roodtinten haar ook het mooist maar net als velen heeft ze wel eens geëxperimenteerd met andere kleuren zoals bruin en blond. En dat laatste is toch niet helemaal haar ding.


celebrity bruin haar

Chocoladebruin met warme, blonde highlights. Dat is de signature look van Jennifer Love Hewitt maar ooit gooide ze het roer over en verfde haar haar blond met bruine lowlights. Niet zo'n geslaagde transformatie maar inmiddels is ze weer veilig bij haar vertrouwde donkere haarkleur.

celebrity bruin haar

Hoewel Cheryl Cole met elke haarkleur mooi staat kennen we haar vooral als trendsetter van de populaire wijnrode kleur. Inmiddels had ze ook al blond haar maar toch staat haar huidige bruine kleur haar het allerbeste.

celebrity bruin haar

Van een transformatie gesproken! De nieuwe look van Kristen Stewart lijkt in niks nog op Bella, het personage dat ze vertolkte in de Twilight films. Kristen had haar lange lokken van destijds al eens eerder blond geverfd maar koos toen voor een warme goudblonde kleur waar ze best goed mee weg kwam. Deze platinablonde kleur is misschien even wennen?
 

clip in extensions

Lees meer

5 manieren om je haar te krullen zonder warmte

  23-11-2016     Reacties (0)

Kleine krullen, grote krullen, strakke of losse krullen, er zijn veel verschillende soorten krullen en veel verschillende manieren om je haar te krullen. Een krultang werkt het snelst maar wanneer je hem dagelijks gebruikt kan je haar beschadigd raken. Je kan ook veilig je haar krullen zonder warmte te gebruiken. In dit artikel leer je 5 manieren om je haar te krullen zonder hitte.

haar krullen zonder warmte

Draai je haar rond je haarband

Een haarband is niet alleen handig om je haar uit je gezicht te houden tijdens het sporten, je kan er ook mooie krullen mee maken. Neem telkens een plukje haar en draai het rond de haarband, vanaf de zijkanten naar het midden toe. Doe dit voor het slapengaan en sta op met mooie, zachte golven in je haar.

haar krullen zonder warmte
 

Zachte foam rollers

Er zijn verschillende soorten rollers waarmee je je haar kan krullen maar deze op onderstaande foto zijn perfect om mee te slapen. Ze zijn zacht en doordat je de uiteindes omvouwt heb je geen pinnetjes nodig. Doordat deze rollers slechts de diameter van je pink hebben kun je er veel kleine krulletjes mee maken die ook nog eens perfect de hele dag blijven zitten.
 

haar krullen zonder warmte
 

Knotjes

Eén grote knot bovenop je hoofd zorgt voor zachte golven maar je kan ook allemaal kleine knotjes maken om echte krullen te verkrijgen 's morgens. Zet de knotjes niet vast met haarpinnetjes maar gebruik zachte elastiekjes om pijnloos te kunnen slapen zonder je haar te beschadigen.

haar krullen zonder warmte
 

Keukenpapier

Een beetje hetzelfde principe als de foam rollers maar misschien nog handiger om mee te slapen. Neem stevig keukenpapier en knip het in stroken van 5cm breed. Maak een scheiding in je haar en neem kleine plukjes voor kleine krullen en grote plukken voor grote krullen. Rol je haar rond het keukenpapier, van onder naar boven en maak een knoopje in het papier. 's Morgens kun je het papier makkelijk stukscheuren en heb je de hele dag mooie krullen (zie het resultaat op foto 1).

haar krullen zonder warmte

Twist

Als je je haar vlecht voor het slapengaan krijg je allemaal kleine golfjes 's morgens maar wil je grote, beachy waves, dan kun je beter je haar twisten. Maak je haar in een scheiding en maak aan beide kanten een twist die je vastzet bovenop je hoofd. Het resultaat zijn grote golven en veel volume.
 

krullende clip in extensions

Lees meer

5 dingen die je moet weten voor je een froufrou laat knippen

  17-11-2016     Reacties (0)

In het artikel van vorige week kon je al lezen waarom je nu meteen de schaar in je haar zou moeten zetten. Als zo'n korte coupe toch wat te ingrijpend voor je is dan heb je misschien al wel nagedacht over een froufrou. Als je een froufrou kiest die past bij de vorm van je gezicht dan kan dat je ook een totaal nieuwe look opleveren. Maar een froufrou brengt weer wat andere (kop)zorgen met zich mee dan een volledig kort kapsel. Deze 5 dingen moet je weten voor je een froufrou laat knippen.


froufrou laten knippen

Met een froufrou lijk je jonger

Als je je lange haar kort(er) laat knippen dan zie je er meestal wat meer volwassen uit maar bij een froufrou is het precies andersom. Handig als je er optisch wat jaren jonger wil uitzien dan je bent maar als je er net wat volwassener wil uitzien kun je beter geen froufrou nemen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de paardenstaart: hij laat je er jeugdig en speels uitzien.

 

Een froufrou moet je elke dag stylen

Terwijl je lang haar makkelijk in een vlecht of knot kan doen voor het slapengaan om vervolgens op te staan met mooie golven zal je met een froufrou 's morgens minder fabulous ontwaken. Hello bad hair days! Tenzij je het niet erg vindt om 's morgens even snel een stijltang door je haar te halen om opspringende haartjes te temmen (wat overigens zo gepiept is).

 

Je gaat je er hoe dan ook aan ergeren

Een froufrou kan je heel wat complimentjes gaan opleveren maar er zullen ook momenten zijn waarop je liever gewoon al je haar bij elkaar in een staart zou willen binden, zoals bijvoorbeeld tijdens het sporten. Zorg er daarom altijd voor dat je een haarband bij de hand hebt.


froufrou laten knippen
 

Een froufrou wordt snel vettig

Ook als je droger haar hebt dat normaal niet snel vettig wordt mag je ervan uitgaan dat je froufrou na een dag of twee toch een wasbeurt of wat droogshampoo zal nodig hebben. Dat komt natuurlijk doordat je froufrou je voorhoofd raakt, dat vaak al een vettiger deel van je gezicht is. Vaak draag je ook nog make-up dat ook kan achterblijven op je haar. Gelukkig kun je snel even je froufrou wassen boven de wastafel en vervolgens in model föhnen.

 

En als je froufrou je niet bevalt...

… Dan duurt het een eeuwigheid voor hij weer net zo lang is als de rest van je haar. Je hebt vast wel eens iemand gekend die zat te worstelen met van die halflange plukken haar voor haar ogen. Die vervelende tussenfase is niet te vermijden maar je leert er wel creatief door zijn met vlechten en schuifspeldjes.
 

clip in froufrou

Lees meer