Deze celebrities dragen een clip in pony

  22-03-2017     Reacties (0)

Celebrities hebben altijd al geheimpjes gehad als het over hun haar, make-up of gelaatsverzorging aankomt. Hoe kunnen ze er anders altijd zo goed uitzien? Maar celebrities switchen ook graag van kapsel: de ene dag lang haar, de volgende dag kort. De ene dag een pony, de volgende dag niet meer. Hun geheim? De clip in pony waarmee je instant een perfect gestylde pony verkrijgt zonder je haar te knippen.


celebrities clip in pony

Gigi Hadid, Kendall Jenner, Ariana Grande, ze waagden zich er allemaal aan de afgelopen maanden. In het voorjaar van 2016 zagen we opvallend veel clip in haarstukjes op de catwalk en op die trend spelen de celebs natuurlijk graag in. Benieuwd naar voor en na foto’s? Kijk dan zeker even mee.

Kendall Jenner met pony


celebrities clip in pony

En Kendall kort daarna, zonder pony
 

Gigi Hadid met pony

 
 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

  En kort daarna, zonder pony

 
 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

  Lily Collins met pony

 
  En kort daarna, zonder pony
 
 
Chrissy Teigen met pony

 
  En kort daarna, zonder pony

 
  Ariana Grande met pony

 
  En kort daarna, zonder pony

 
  Ciara met pony

 
 

Een bericht gedeeld door Ciara (@ciara) op

  En kort daarna, zonder pony

 
 

Een bericht gedeeld door Ciara (@ciara) op

  Olivia Culpo met pony

 
  En kort daarna, zonder pony
 
 
Vind jij deze celebrities mooier met of zonder clip in pony?


 photo Clip in pony_zpsigpi5bmb.png

Lees meer

Clip in extensions voor je bruidskapsel | Do’s en don’ts en inspiratiefoto’s

  15-03-2017     Reacties (10)

Op je mooiste dag wil je er stralend uitzien en naast je jurk en trouwboeket is je bruidskapsel ook een echte blikvanger. Is je eigen haar te dun of te kort om het kapsel van je dromen te maken? Dan kun je met clip in extensions toch prinsessenhaar hebben op je trouwdag.

extensions bruidskapsel

Of je nu graag wat meer volume wilt bij een opgestoken bruidskapsel of een mooie lange, zijwaartse vlecht wil creëren, clip in human hairextensions zorgen altijd voor een heel natuurlijk resultaat. In dit artikel lees je do’s en don’ts van clip in extensions voor je bruidskapsel én vind je maar liefst 50 bruidskapsels ter inspiratie.
 

Do’s en don’ts


Zeker als je normaal nooit hairextensions draagt is het nodig om je te verdiepen in de verschillende soorten. Clip in extensions zijn er in synthetisch haar en human hair en bij beide soorten is er veel verschil in kwaliteit. Kies voor je bruidskapsel sowieso voor human hair en laat je niet verleiden om voor synthetisch haar te kiezen omdat je de extensions misschien maar één keer zal dragen. Op je trouwdag worden namelijk voortdurend foto’s gemaakt en daarop zie je heel duidelijk het verschil tussen echt haar en synthetisch haar.
 
Kies ook voor multicolor extensions, dat betekent dat de extensions 7 tot 11 verschillende kleurtonen bevatten. Ons eigen haar heeft namelijk ook verschillende kleurtonen waardoor multicolor extensions veel beter blenden met de rest van je haar. Je kan ook spelen met je haarkleur door enkele stroken toe te voegen die één of twee tinten lichter of donkerder zijn dan je eigen haarkleur, zo creëer je highlights of lowlights of zelfs ombre hair in je bruidskapsel.
 
Je haarstylist weet natuurlijk perfect hoe hij is zij moet omgaan met clip in extensions maar misschien kun je zelf ook wel goed met haar overweg en kies je ervoor om zelf je bruidskapsel te verzorgen. Denk er in dat geval aan om eerst je extensions in te brengen alvorens ze samen met je eigen haar te krullen voor een perfect natuurlijk resultaat. Als je goede kwaliteit Europees haar hebt blijft de krul bovendien de hele dag aanwezig zonder uit te zakken.
 
Wat je zeker niet moet doen als je extensions gebruikt voor je bruidskapsel is je extensions te dicht tegen de aanzet vastklikken. Plaats ze een drietal centimeter lager zodat ze ook in de loop van de dag nog steeds comfortabel zijn om te dragen. Je kan je clip in extensions extra houvast geven door je haar bij de aanzet te touperen met een speciale toupeerborstel en daar wat haarspray te gebruiken.
 
Zorg er ook voor dat je je extensions al inbrengt bij je proefkapsel zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je grote dag. Tijdens je proefkapsel laat je ook je extensions in model knippen terwijl je ze draagt, zo komen er geen lange, rechte plukken onder je eigen haar vandaan. Plan je proefkapsel ook niet maanden eerder dan je effectieve trouwdag want als je trouwt in de zomer kan je haar enkele tinten lichter geworden zijn dan de extensions die in de winter perfect overeenkwamen met je haarkleur.
 
Heb je nog geen idee welk bruidskapsel je precies wil? Hier heb je 50 voorbeelden van zowel klassieke als moderne bruidskapsels ter inspiratie.

extensions bruidskapsel
bruidskapsel extensions
extensions bruidskapsels

Lees meer

De haarkleuren van 2017 | Haarkleur trends van lente en zomer 2017

  07-03-2017     Reacties (0)

De kapsel trends van 2017 kennen we al: vlechten, fijne krulletjes en spelden met strass steentjes maar als het op de kleur aankomt spelen we korter op de bal. Haarkleur trends veranderen namelijk zo snel (dankzij de celebs) dat ze meestal niet langer dan één seizoen meegaan. Hoog tijd dus voor een afspraak bij de kapper om je haar in één van deze hippe kleuren te laten verven!

haarkleuren 2017

Roodbruin


Rihanna blies deze warme haarkleur onlangs nieuw leven in toen ze op de Grammy awards verscheen met prachtig lang, golvend haar in roodbruin met warme oranje highlights. Deze kleur is perfect voor warme huidtypes maar ook als je een koel type bent kun je voor roodtinten gaan, zij het dan wat lichter en feller rood.

haarkleuren 2017

Nude hair


Nude hair, de gulden middenweg tussen blond en bruin, zou in principe door iedereen gedragen kunnen worden. Een nude haarkleur ligt dicht tegen je huidskleur aan en kan dus voor iedereen anders zijn: neigend naar blond als je een lichte huid hebt en iets meer asbruin als je een getinte huid hebt. Alleen als je een opvallend koele ondertoon in je huid hebt (roze wangen, een koele lipkleur) dan zou je voor een warmere haarkleur moeten gaan en blijf je beter weg van nude hair.

haarkleuren 2017

Rooted blonde


Het taboe rond uitgroei is al een tijdje verdwenen (dankzij onder andere Beyoncé). Meer zelfs, blond haar met een paar centimeter uitgroei is één van de trends van dit voorjaar. Hoe bont je het maakt is helemaal aan jou maar het mooiste is wanneer de ondertonen overeenkomen: koel asbruin bij koel platinablond haar en warm chocoladebruin bij honingblond haar.

haarkleuren 2017

Subtiele highlights


Highlights die je bijna niet ziet, vooral in donkere haarkleuren zoals chocoladebruin en donkerbruin, zijn dit voorjaar ook een aanrader. Belangrijk is dat je het zo naturel mogelijk houdt en enkel highlights aanbrengt rond het gezicht, in de punten en subtiel in de lengtes van het haar. Deze subtiele highlights zijn zo onopvallend mogelijk maar ze zorgen voor prachtige kleurschakeringen wanneer de zon straks gaat schijnen.

haarkleuren 2017

Blorange


Of deze haarkleur trend de hele zomer mee zal gaan valt moeilijk te voorspellen maar dit voorjaar is ze in elk geval wel enorm hip. Blorange, blond met een oranje gloed, brak vorig najaar al door op instagram en als je op zoek bent naar een haarkleur die net even wat anders is dan bovenstaande trends dan is dit misschien wat voor jou.
    clip in extensions

Lees meer

De leukste vlechten van celebrities

  22-02-2017     Reacties (2)

Voor het zoveelste jaar op rij behoren vlechten tot één van de grootste zomertrends op het gebied van kapsels. Op de catwalk zagen we verschillende vlechten en ook de celebrities houden ervan om met vlechten te experimenteren op de rode loper. Kijk mee naar de leukste vlechten van de bekende sterren.


leukste vlechten

leuke vlechten
celebrity vlechten


Opvallend zijn de halo of crown braids, een ronde vlecht bovenop je hoofd, die nu heel populair zijn. Maar ook de klassieke strakke vlecht en de visgraatvlecht blijft populair. De fijne, onopvallende vlechtjes die we op de catwalk zagen zien we ook terug op de rode loper waar zo vooral met beach waves of krullen gecombineerd worden.

 

Wat is jouw favoriete vlecht uit deze reeks?

 

clip in extensions

Lees meer

Dit zijn dé 5 dingen die we volgens kappers verkeerd doen

  08-02-2017     Reacties (0)

Bad hair days behoren ongetwijfeld tot de grootste ergernissen van vrouwen als het op hun uiterlijk aankomt. Vaak moet je jarenlang zoeken naar het kapsel dat het beste bij je past én naar een kapper die raad weet met jouw haar. Toch kunnen we veel van die ergernissen zelf voorkomen zeggen kappers. In dit artikel lees je 5 dingen die we volgens kappers verkeerd doen.

 

bad hair day

 

Een kapsel kiezen dat niet bij je past

Heel vaak kiezen we een kapsel aan de hand van foto's van bijvoorbeeld celebrities, zonder daarbij rekening te houden met de structuur van je haar en de vorm van je gezicht. Daardoor ziet zo'n kapsel er bij jou vaak helemaal anders uit dan je verwacht had.

 

Je vorige behandelingen verzwijgen

Nog een reden waarom een kappersbezoek soms niet het gewenste resultaat geeft is dat je niet hebt verteld dat je bijvoorbeeld je haar hebt ontkleurd of chemisch hebt behandeld in de vorm van permanente styling. Of je dat nu zelf hebt gedaan of door een andere kapper hebt laten doen, je kapper moet ervan op de hoogte zijn zodat hij of zij je haar op de juiste manier kan behandelen.

 

Het tegenovergestelde willen

Heb je van nature krullend haar maar ben je gevallen voor een stijl kapsel met laagjes? Hou er dan rekening mee dat er elke dag wat werk zal bij komen kijken om je krullenbol te transformeren in een smooth en shiny kapsel. Heb je 's morgens echt geen zin om een uur in de badkamer te staan, kies dan voor een kapsel dat aansluit bij de structuur van je haar.

 

Je kapsel drastisch veranderen

Na een pijnlijke gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een echtscheiding is de schaar in hun haar zetten vaak het eerste wat vrouwen doen, om daar vervolgens al snel spijt van te hebben. Ga eerder voor een kleine verandering zoals een froufrou of een ander kleurtje. Wil je toch echt voor kort gaan, doe het dan in meerdere stappen zodat je kan wennen aan kort(er) haar.

 

Naar de kapper gaan met vuil haar

Zorg dat je haar schoon en niet vettig is als je naar de kapper gaat. Niet alleen omdat je zelf ook liever met schoon haar zou willen werken maar ook omdat je haar er helemaal anders uitziet als je na het sporten met je haar in een staart naar de kapper gaat. Vet haar lijkt bovendien donkerder waardoor het voor de kapper moeilijk in te schatten is wat je echte haarkleur is.

 

Maak jij je ook schuldig aan één van deze dingen?
 

clip in extensions

Lees meer