Dit zijn de leukste festival kapsels voor 2017

  26-04-2017     Reacties (8)

Het kan niet snel genoeg zomer zijn want de crop tops, shortjes en sneakers liggen alweer te wachten in de kast. En samen met de zomer zijn ook de festivals weer in aantocht. Hou je ervan om helemaal uit te pakken met je kapsel tijdens de festivalzomer dan zijn dit de kapsel trends waar je straks mee gezien wil worden.

festival kapsels 2017

In 2016 was rainbow hair helemaal hip maar dit jaar maakt het plaats voor unicorn hair, compleet met glitters en al. Niet alleen zijn de typische unicorn kleuren (roze, paars en turquoise) dit jaar enorm hip, er wordt ook een echte hoorn in het kapsel gemaakt.

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

Toch liever je eigen haarkleur behouden? Dan zijn er ook genoeg mogelijkheden om je kapsel festivalwaardig te maken. Zo zijn vlechten dit jaar weer enorm populair en ook op een festival kun je er alle kanten mee op.

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

Typisch voor festivals en ook dit jaar weer van de partij zijn bloemen. Echte bloemen of nep bloemen, in een krans, los of in het haar ingevlochten, alles kan.

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

Zijn bloemen toch niet helemaal jouw ding dan zijn er ook heel wat andere accessoires die je kunt gebruiken. Dit jaar zien we lintjes, sjaaltjes en metalen accessoires.

festival kapsels 2017

festival kapsels

festival kapsels 2017

Heb je liever helemaal geen last van je haar tijdens een festival dan is een knot natuurlijk de beste oplossing. Eén knot kan, maar nog hipper zijn twee knotjes bovenop je hoofd.

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

festival kapsels 2017

Hoe draag jij je haar tijdens je favoriete festival dit jaar?

 

Lees meer

Celebs met lang haar | Zij hadden opeens héél lang haar

  19-04-2017     Reacties (0)

Super lang haar, het lijkt een hype onder celebrities. Khloe Kardashian, Jennifer Lopez, Demi Lovato, vorig jaar hadden ze allemaal nog een lob of bob en nu moeten ze niet onderdoen voor Rapunzel. Zelfs celebrities hebben geen shampoo met een geheim haargroeimiddel maar ze hebben wel de beste hairstylisten én hairextensions. Kijk mee naar 10 celebrities die de afgelopen maanden opeens wel héél lang haar hadden.

Jennifer Lopez

celebs lang haar

Nicki Minaj

celebs lang haar

Vanessa Hudgens

celebs lang haar

Jenna Dewan Tatum

celebs lang haar

Beyoncé

celebs lang haar

Khloe Kardashian

celebs lang haar

Demi Lovato

celebs lang haar

Rihanna

celebs lang haar

Kylie Jenner

celebs lang haar

Wie vind jij het mooiste staan met haar lange lokken?


  clip in extensions

Lees meer

Paardenstaart inspiratie | Zo draag je je paardenstaart in 2017

  12-04-2017     Reacties (0)

paardenstaart inspiratie

Jaar na jaar zien we de paardenstaart terug op de catwalk en bij de celebrities maar de afwerking is telkens anders. Soms laag in de nek, soms hoog en strak. Dit jaar combineren we de klassieke paardenstaart met opvallende metallic accessoires en stukjes stof en leggen we accenten met vlechtjes en crimped hair. Kijk mee naar wat inspiratie voor je paardenstaart.

paardenstaart inspiratie

De grootste trend van de afgelopen jaren is natuurlijk de vlecht en ook in combinatie met een paardenstaart zijn vlechten enorm hip momenteel. Je kan kiezen voor één of meerdere vlechten en dan zijn er nog de verschillende soorten vlechten zoals de visgraatvlecht en de Dutch braid.

paardenstaart inspiratie

Metallic accessoires zijn al langere tijd hip, zeker in combinatie met een paardenstaart. Je kan zo’n metallic accessoire op verschillende manieren dragen en combineren maar het populairst is deze elastiek met een metalen ring.

paardenstaart inspiratie

Crimped hair is onherroepelijk terug maar geen nood als je niet van deze 80’s trend houdt, je hoeft niet je hele kapsel tussen het wafelijzer te leggen. Een paar plukjes crimped hair in je paardenstaart volstaan om op subtiele wijze aan deze trend deel te nemen.

paardenstaart inspiratie

Stukjes stof in je paardenstaart, dit is één van de kapsel trends van dit voorjaar. Je kan het subtiel houden door gewoon een leuke strik te maken of opvallend met een rafelig stuk touw.

paardenstaart inspiratie

Je kan je paardenstaart ook een extra touch geven door er een plukje van je haar rond te wikkelen (of te vlechten!). Onderaan kun je dit vastzetten met een schuifspeldje.

Hoe draag jij het liefst je paardenstaart?

 

Lees meer

Deze 10 feiten herken je zeker als je hairextensions draagt

  06-04-2017     Reacties (0)

Hairextensions zijn één van de guilty pleasures van veel vrouwen. Meer dan 1 op de drie vrouwen draagt ze regelmatig voor lengte of volume. Heb jij ook af en toe hairextensions in? Dan zijn deze 10 feiten over hairextensions zeker herkenbaar voor jou!

feiten hairextensions

Je vraagt je af of niemand ze ziet


Of je nu een weave, microrings, wax extensions of clip ins hebt, je voelt ze sowieso zitten als je met je handen door je haar gaat en dus denk je al gauw dat ze voor anderen zichtbaar moeten zijn. Keep calm, als ze correct ingebracht zijn en je hebt de juiste kleur dan zie je er niks van.

Je voelt je naakt als je ze niet in hebt


Net zoals met make-up voelt het na een tijdje vreemd om buiten te komen zonder je extensions. Je bent zo gewend aan de lengte en het volume van je hairextensions dat je je best wel naakt voelt als je ze een keertje niet in hebt.

Je durft je haar niet te kleuren


Deze winter had je een warme chocoladebruine haarkleur en je extensions matchen perfect maar met de zomer op komst wil je wel eens een tintje lichter gaan. Probleem is dat je je extensions liever niet wil kleuren dus je eigen haar laat je ook maar zo, tenzij je ook lichtere extensions gaat kopen.

Anderen willen jouw extensions dragen


Van zodra je vriendinnen je voor de eerste keer zien met die geweldige bos haar willen ze het natuurlijk ook eens proberen. Tussen al het gegiechel door maak jij je wel een beetje zorgen om jouw dure baby’s.

Je droogshampoo en douchemuts zijn je beste vrienden


Als je permanente hairextensions hebt dan kun je niet even snel je haar wassen voor het slapengaan. Zo’n wasbeurt wordt een heel ritueel dat makkelijk een uur tijd in beslag neemt en extensions kun je sowieso beter niet te vaak wassen. Daarom draag je een douchemuts en gebruik je droogshampoo tussen de wasbeurten door.

Je krijgt je haar zelf nooit zo mooi als bij de kapper


Dat is natuurlijk altijd zo, ook als je geen extensions hebt. Maar die eerste keer dat je je afgewerkte kapsel in de spiegel bekijkt bij de kapper voel je je een echte prinses. Tot je het de volgende keer zelf mag doen en je je afvraagt waar je toch aan begonnen bent.

Je moet je haar in model laten knippen


Zelfs als je alleen clip in extensions draagt is het raadzaam om je extensions en meestal ook je eigen haar in laagjes te laten knippen. Als je haar op één lengte geknipt is vallen je extensions namelijk hard op en lijkt het alsof je twee lagen haar hebt.

Je hoofd jeukt voortdurend in het begin


De eerste keer dat je extensions in hebt is de kans groot dat je helemaal gek wordt van de jeuk of de pijn. Clip ins en tape ins gaan vooral jeuk opleveren maar microrings of weaves zitten zo strak dat het in het begin wel een trekkerig gevoel kan opleveren. Hou de moed erin, na een week voel je er niks meer van.

Je moet je haar omgekeerd borstelen


Niet alleen omdat het anders pijn gaat doen maar vooral omwille van de klitten in je haar moet je je haar omgekeerd borstelen als je extensions hebt, namelijk van onder naar boven.

Je kan geen goedkope shampoo meer gebruiken


Speciale shampoos en conditioner, voedende maskers, anti-klit spray en een speciale haarborstel voor extensions. Alle goedkope drogisterijmerken doe je voorheen gebruikte kun je nu wel in de vuilnisbak mikken.

  clip in extensions

Lees meer

5 kapsels die perfect zijn voor ongewassen haar

  29-03-2017     Reacties (1)

Vet haar, de één krijgt het al na een dag, de ander pas na een week. We zullen er allemaal wel al eens last van gehad hebben op een moment waarop je eigenlijk écht geen tijd hebt om je haar te wassen. Of misschien wil je je haar juist laten wennen aan minder wassen. Dan heb je nood aan een kapsel dat perfect is voor ongewassen haar. Hier heb je 5 trendy kapsels voor ongewassen haar.

kapsels vet haar

De messy knot


Makkelijk en snel, maar toch classy, zo’n messy knot. Perfect voor op het werk of tijdens een warme zomerdag. Bij een messy knot wil je flink wat volume bij de aanzet dus vergeet niet om volumepoeder te gebruiken.

kapsels vet haar

De poofy ponytail


Ideaal voor fijn haar dat snel vet wordt is deze paardenstaart waarbij het volume zich bovenop concentreert. Ook hier weer doet volumepoeder wonderen. Kneed er ook wat van in de lengtes van je haar, zo krijgt je paardenstaart zelf ook veel volume.

kapsels vet haar

De crown braid


De crown braid of halo is ontzettend populair onder celebrities op dit moment. Het is een vlecht die als een kroon op je hoofd ligt. Je kan kiezen voor een kleine vlecht en de rest van je haar los laten hangen of vlecht al je haar en laat enkele plukjes los hangen. De vele tutorials op Youtube helpen je snel op weg.

kapsels vet haar

De zijwaartse vlecht


Nog een kapsel dat perfect is voor wanneer je haar niet gewassen is is een zijwaartse vlecht. Maak een zijscheiding in je haar en vlecht je haar de andere kant op. Gebruik droogshampoo bij de aanzet en trek de vlecht een beetje losser voor meer volume.

kapsels vet haar

De half bun


Ook een snelle optie en bovendien super hip: de half bun. Laat de onderste helft van je haar los en maak bovenop je hoofd een knotje. Zorg er wel voor dat je haar messy is en gebruik volumepoeder voor extra volume.
 

Lees meer