Deze kapsels laten je slanker lijken

  07-06-2016     Reacties (0)

kapsels waarmee je slanker lijkt

Met de zomer op komst zijn we weer massaal aan het sporten en diëten gegaan zodat we straks helemaal bikini-proof zijn. Mocht je die laatste kilo’s niet zo goed kwijtraken dan kun je jezelf misschien optisch wat slanker laten lijken. Een bruin kleurtje of de juiste kleding, het helpt allemaal. Maar wist je dat je kapsel je ook slanker kan laten lijken?

Met lang haar lijk je slanker


Volgens celebrity haarstylist Edward Tricomi zie je er met lang haar slanker uit. Lang haar verlengt optisch je gezicht waardoor je er automatisch slanker uitziet. Zorg wel dat er wat beweging in je haar zit want kaarsrecht haar laat dan wel je hoofd smaller lijken, het laat je gezicht wel weer wijder lijken. Neem ook beter geen te strakke krullen maar ga voor losse golven.

Bobkapsel vooraan langer


Ga je toch liever voor een kort kapsel? Ga dan voor een bobkapsel dat achteraan korter is en vooraan langer. Als je bovendien een middenscheiding neemt vallen de lange lokken mooi naast je gezicht en lijk je optisch slanker. kapsels waarmee je slanker lijkt

Highlights voor een smaller gezicht


Wat dacht je van een nieuwe haarkleur die je ook nog eens slanker laat lijken? Met highlights leg je de nadruk op de verticale lijnen en automatisch lijkt je gezicht er een stuk smaller door. Het beste effect krijg je wanneer er veel contrast is tussen de verschillende kleuren.

Pony met langere zijkanten


Een zware, rechte pony kan je gezicht er nog ronder laten uitzien. Ga je toch voor een pony, laat hem dan zo knippen dat de zijkanten langer zijn zodat de plukjes langs je gezicht vallen.


kapsels waarmee je slanker lijkt

Hoge knot voor een slanker gezicht


Wil je voor een opgestoken kapsel gaan zorg dan weer dat je voor een verticaal effect gaat door de knot zo hoog mogelijk te maken. Zo creëer je weer lengte in je gezicht en zie je er slanker uit.

Overweeg jij een nieuw kapsel voor de zomer?

 

Lees meer

Tips voor wie clip in extensions draagt

  02-06-2016     Reacties (0)

tips clip in extensions

Clip in extensions zijn een goedkoper alternatief voor vaste extensions die gedurende een zestal maanden blijven zitten. Je kan je clip ins zelf inbrengen en terug verwijderen, maar het stylen ervan vergt meestal wel een beetje oefening. In dit artikel vind je tips voor het inbrengen, stylen en opbergen van je clip in extensions.


Toupeer je haar

Een hele belangrijke tip voor vrouwen met dun haar: toupeer je haar voor je extensions plaatst. Touperen is het kammen tegen de haargroeirichting in, dat doe je met een speciale toupeerborstel. Hierdoor blijven clip in extensions beter zitten in dun of glad haar en hoef je je geen zorgen te maken als je gaat sporten, dansen of fietsen. Toupeer ook het haar bovenop je hoofd, zo verkrijg je meer volume in je haar en zijn je extensions niet zichtbaar.

 

Extensions krullen zonder hitte

Hairextensions die van echt haar gemaakt zijn kun je krullen met een krultang of met warme rollers, maar net zoals je eigen haar worden je extensions er droog en breekbaar van. Je kan je extensions ook makkelijk krullen door middel van krulspelden. Leg de extensions 's avonds plat op een handdoek en maak ze licht vochtig met een plantenspuit. Rol de krulspelden erin van onder naar boven toe. 's Morgens haal je de krulspelden eruit en hebben je extensions mooie, natuurlijke krullen die de hele dag blijven zitten.

 

Opsteekkapsel met extensions

Wil je je extensions verwerken in een opgestoken kapsel, bijvoorbeeld als bruidskapsel of om een mooie volle knot te bekomen, plaats dan je extensions ondersteboven. Begin met een scheiding op oorhoogte en maak de clips vast aan het haar boven de scheiding, in plaats van eronder (wat je normaal zou doen). Ga op dezelfde manier verder naar beneden toe en laat ongeveer 2cm haar vrij aan de onderkant. Twee of drie stroken zullen voldoende zijn om meer volume in je kapsel te creëren.

 

Extensions inbrengen in kort haar

Voor extensions moet je haar minstens 10cm lang zijn, anders is het niet mogelijk om de extensions goed te blenden met je eigen haar. Eén van de redenen waardoor extensions er soms onnatuurlijk uitzien is dat er plukjes haar uitsteken onderaan, in je nek. Een trucje om die plukjes weg te werken is door een twist of vlechtje te maken, dat vast te zetten met twee schuifspeldjes en daar je extensions op vast te klikken. Zie onderstaand voorbeeld.
 


Extensions opbergen

Wanneer je je clip in extensions niet gebruikt, borstel ze dan goed door voor je ze opbergt en doe er een elastiek rond zodat ze niet in de knoop kunnen raken. Als je de extensions wil opbergen in de originele plastieken verpakking zorg er dan wel voor dat ze goed droog zijn, anders kan het vocht niet weg en kunnen er schimmels ontstaan in de verpakking. Bewaar je extensions eventueel in een kartonnen doos of in een lade, in een niet vochtige ruimte.


Lees meer

Waarom zou je hairextensions dragen?

  25-05-2016     Reacties (0)

waarom hairextensions

Mannen snappen niks van vrouwen, vooral als het over hun haar gaat. Hoezo balayage of ombre hair, waar is dat goed voor? En hairextensions zijn al helemaal taboe. Maar ook vrouwen kunnen onderling flink wat vooroordelen hebben. Vandaag geven we je 5 goede redenen waarom het helemaal oké is om extensions te dragen.

 

Je eigen haar groeit niet meer

Ben je al jaren aan het sparen voor lang haar maar groeit het helemaal niet meer? Dat kan, iedereen heeft een maximale lengte, dat kan 20cm maar ook 80cm zijn. Feit is dat je haar niet meer groeit eens die maximale lengte werd bereikt. Droom je van haar tot aan je bh-bandje maar blijft het schouderlang, dan zijn extensions de oplossing.

 

Je hebt je haar kort geknipt

“A woman who cuts her hair is about to change her life” wijze woorden van Coco Chanel want ik zie heel vaak vrouwen die bijvoorbeeld na een scheiding of een andere ingrijpende gebeurtenis hun haar kort hebben geknipt, maar die er spijt van hebben en toch weer hun lange haar terug willen. Jaren wachten of extensions, de keuze is snel gemaakt.

 

Je haar is dun of heeft weinig volume

Maar liefst 76% van de vrouwen die extensions dragen doen dat voornamelijk om meer volume in hun haar te verkrijgen. Te dun haar kan een belemmering vormen en wat meer volume geeft je meer mogelijkheden. Zelfs opgestoken ziet je haar er voller uit maar ook een staart of vlecht staat mooi met voller haar.

 

Je wil kleuraccenten toevoegen

Ook dat kan met extensions op een makkelijke en snelle manier. Soms wil je highlights of lowlights maar wil je je haar niet beschadigen door het te gaan kleuren. Extensions in een andere haarkleur dan de jouwe zijn dan een prima oplossing. En op (korte) termijn ook nog goedkoper dan highlights laten kleuren bij de kapper.

 

Je wil gewoon Hollywood hair

Echt iedere bekende (Hollywood) vrouw draagt extensions, of het nu voor lengte of volume is. Voor 90% van de vrouwen is een kapsel zoals dat van Beyoncé of Rihanna onmogelijk, tenzij je de natuur een handje helpt. Extensions zijn tegenwoordig voor bijna iedereen betaalbaar dus waarom zou je jezelf die luxe ontzeggen?

extensions bestellen

Lees meer

Je haar beschermen tegen de zon

  03-05-2016     Reacties (0)De eerste écht warme dagen van 2016 komen eraan. We kunnen weer massaal genieten van de zon en vitamine D opdoen maar wist je dat de zon nu even krachtig is als in juli? Aangepaste bescherming is dus zeker nodig, voor je huid maar ook zeker voor je haar.

 

Een paar namiddagen in de zon levert je al snel mooie, natuurlijke highlights op maar het lichter worden van je haar door de zon heeft hetzelfde effect als het bleken van je haar: je haar wordt er droog en breekbaar door. Er zijn een aantal dingen die je kan doen om je haar te beschermen tegen de zon zodat je met mooi en gezond haar de zomer doorkomt.

 

Draag een hoed

De makkelijkste manier om je haar te beschermen tegen de zon is door een hoed te dragen. Naast dat een zomerse hoed een mooi fashion accessoire kan zijn beschermt het je ook tegen zonneslag én houdt het je haar uit het rechtstreekse zonlicht.

 

Aangepaste zonbescherming

Zonbescherming voor de huid kennen we natuurlijk allemaal in de vorm van crème, spray of olie maar ook voor je haar bestaan er producten met SPF. L'Oréal Solar Sublime is een hele lijn met speciale producten die je haar beschermen tegen de zon maar er bestaat ook haarparfum die dezelfde werking heeft.

 

Leave in conditioner

Geen zomer zonder lekker lang ploeteren in het zwembad natuurlijk. Maar naast de hitte en de zon vormt ook chloorwater een aanslag op je haar. Je kan natuurlijk het beste je haar beschermen door te voorkomen dat het nat wordt maar als je ook kopje onder wil gaan breng dan voor het zwemmen leave in conditioner aan. Het legt een laagje om je haar en voorkomt dat je haar gaat uitdrogen.

 

Lees meer

5 celebs waarvan je niet wist dat ze hairextensions dragen

  27-04-2016     Reacties (0)

Iedere celebrity draagt hairextensions, zowel voor lengte als volume. Van Britney Spears en Paris Hilton wist je dat vast al wel, maar sommige celebs houden hun hairextensions geheim. Wist jij dat deze 5 celebs extensions dragen?


celebs extensions

Als half Mexicaanse heeft Selena Gomez van nature een flinke bos haar, meer volume heeft ze dus zeker niet nodig maar wat extra lengte af en toe zegt ze geen nee tegen. Selena’s extensions blenden altijd perfect waardoor ze totaal niet opvallen. Zowel met stijl haar als met krullen kan ze haar extensions perfect verbergen.


celebs extensions

Ze kan ze perfect verbergen maar ze heeft ze wel. De extensions van Taylor Swift laten haar haar een stuk dikker lijken dan het eigenlijk is en af en toe speelt ze ook wat met de lengte van haar haar. Pas wanneer ze haar extensions een keertje niet draagt valt op hoeveel dunner haar echte haar is.
Actrice en zangeres Vanessa Hudgens heeft lange, donkere lokken die ze wel eens nonchalant en messy draagt, net een reden om niet te vermoeden dat ze extensions heeft. Op bovenstaande foto heeft ze een vrij strakke knot en kun je de bondjes van haar extensions duidelijk zien.

celebs extensions

Bij blondines zijn extensions vaak wat beter zichtbaar maar bij Kesha oogt het juist heel natuurlijk. Ze heeft niet heel dik haar van zichzelf en dan is het goed om je extensions ook niet te dik te nemen anders lijkt het meteen zo nep en kan je de clips of bondjes wel eens zien. Nope, ondanks mijn getrainde oog zou ik niet denken dat ze hier extensions in heeft.


celebs extensions

Haar make-up zit altijd perfect en haar kapsel is steeds perfect gestyled, maar de prachtige bouncy golven van Lauren Conrad zijn dus niet enkel met haar eigen haren gemaakt. Hierboven zie je een foto waar de extensions ingebracht worden. Het zijn tijdelijke clip in extensions waardoor haar eigen haren niet beschadigd raken.


celebs extensions  

Lees meer