5 celebs waarvan je niet wist dat ze hairextensions dragen

  27-04-2016     Reacties (0)

Iedere celebrity draagt hairextensions, zowel voor lengte als volume. Van Britney Spears en Paris Hilton wist je dat vast al wel, maar sommige celebs houden hun hairextensions geheim. Wist jij dat deze 5 celebs extensions dragen?


Als half Mexicaanse heeft Selena Gomez van nature een flinke bos haar, meer volume heeft ze dus zeker niet nodig maar wat extra lengte af en toe zegt ze geen nee tegen. Selena’s extensions blenden altijd perfect waardoor ze totaal niet opvallen. Zowel met stijl haar als met krullen kan ze haar extensions perfect verbergen.


Ze kan ze perfect verbergen maar ze heeft ze wel. De extensions van Taylor Swift laten haar haar een stuk dikker lijken dan het eigenlijk is en af en toe speelt ze ook wat met de lengte van haar haar. Pas wanneer ze haar extensions een keertje niet draagt valt op hoeveel dunner haar echte haar is.
Actrice en zangeres Vanessa Hudgens heeft lange, donkere lokken die ze wel eens nonchalant en messy draagt, net een reden om niet te vermoeden dat ze extensions heeft. Op bovenstaande foto heeft ze een vrij strakke knot en kun je de bondjes van haar extensions duidelijk zien.


Bij blondines zijn extensions vaak wat beter zichtbaar maar bij Kesha oogt het juist heel natuurlijk. Ze heeft niet heel dik haar van zichzelf en dan is het goed om je extensions ook niet te dik te nemen anders lijkt het meteen zo nep en kan je de clips of bondjes wel eens zien. Nope, ondanks mijn getrainde oog zou ik niet denken dat ze hier extensions in heeft.Haar make-up zit altijd perfect en haar kapsel is steeds perfect gestyled, maar de prachtige bouncy golven van Lauren Conrad zijn dus niet enkel met haar eigen haren gemaakt. Hierboven zie je een foto waar de extensions ingebracht worden. Het zijn tijdelijke clip in extensions waardoor haar eigen haren niet beschadigd raken.
 

Lees meer

Hoe herken je synthetisch haar?

  19-04-2016     Reacties (1)

Synthetische clip in extensions zijn tegenwoordig in veel winkels te koop. Kruidvat en Action hadden al eens spotgoedkope clip in haarmatten in een beperkt aantal kleuren maar je vindt ook duurdere extensions van synthetisch haar, Hairdo by Jessica Simpson bijvoorbeeld. Dit synthetisch haar is betaalbaarder dan echt haar en is in veel kleuren verkrijgbaar, maar synthetisch haar heeft enkele nadelen waardoor men toch vaker kiest voor echt haar.

 

Echt haar vs synthetisch haar

 

Echt haar verschilt in een paar opzichten van synthetisch haar. Echt haar is duurder, blijft langer mooi en je kan er meer mee dan met synthetisch haar. Hoewel de kwaliteit van synthetisch haar de laatste jaren is verbeterd blijft er toch een verschil zichtbaar tussen echt haar en synthetisch haar. Synthetisch haar heeft bijvoorbeeld een opvallende glans en valt niet zoals je eigen haar. Wanneer je bijvoorbeeld door de regen fietst zal echt haar golvend worden, net zoals je eigen haar, terwijl synthetisch haar stijl zal blijven als het nat wordt.

 

Opgelicht met hairextensions?

 

Maak je geen zorgen, het komt niet vaak voor dat een volledige set synthetisch haar als echt haar verkocht wordt. Wat wel soms gebeurt is dat er aan een set human hairextensions een bepaald percentage synthetisch haar wordt toegevoegd om de prijs te drukken. Deze extensions hebben dan meestal niet de gewenste kwaliteit: ze zijn moeilijker te krullen of stylen, kunnen niet gekleurd worden en hebben een onnatuurlijke glans. Kies dus altijd voor 100% Remy human hair bij een betrouwbare verdeler.

 

Hoe herken je synthetisch haar?

 

De beste manier om synthetisch haar te onderscheiden van echt haar is door de extensions met een stijltang te behandelen. Goedkoop synthetisch haar kan niet tegen warmte, duurder synthetisch haar kan temperaturen tot ongeveer 140°C verdragen en zal smelten bij hogere temperaturen. Echt haar zal niet smelten en kan temperaturen tot ongeveer 230°C verdragen. Je kan het ook testen door middel van een aansteker: echt haar zal verbranden tot as en zal witte rook geven. Synthetisch haar zal smelten en zwarte rook geven.


Twijfel je of je extensions wel uit 100% human hair bestaan? Kom eens langs, ik werk inmiddels 8 jaar met extensions en herken meteen het verschil.

Lees meer

Je haar sneller laten groeien

  12-04-2016     Reacties (0)

Je algemene gezondheid en genetische factoren bepalen hoe snel je haar groeit, bij de meeste mensen is dat ongeveer 1-1,5cm per maand. Er bestaan geen wondermiddeltjes waardoor je haar ineens 10cm per maand gaat groeien, maar met onderstaande tips kun je je haar wel wat sneller laten groeien.

 

Aloë Vera

Aloë Vera versnelt de haargroei en voorkomt haaruitval. Bovendien werkt het tegen schilfertjes en geeft het je haar een natuurlijke glans. Je kan Aloë Vera gebruiken om van binnenuit de haargroei te bevorderen, door Aloë Vera sap te drinken. Maar je kan ook Aloë Vera gel mixen met citroensap en dit gebruiken als een haarmasker.

 

Eet gezond

Vitamine B-complex heeft een zeer belangrijke rol in de haargroei, tekorten aan B vitamines leiden tot dof haar, haaruitval en vertraagde haargroei. Ook vitamine A, C, E, ijzer, zink, koper, magnesium en selenium zijn belangrijk voor de haargroei. Al deze stoffen haal je uit een gezonde voeding.

 

Omega 3 vetzuren

De haarschacht bestaat voor 3% uit omega 3 vetzuren, deze spelen dus ook een belangrijke rol in de haargroei. Omega 3 vetzuren vind je onder andere in vis, walnoten, bonen en olijfolie. Omega 3 is ook als supplement te koop.

 

Hoofdmassage

Massage van de hoofdhuid stimuleert de bloedtoevoer, wat dan weer de haargroei stimuleert. Als je tijdens de massage ook nog eens een voedende olie of masker gebruikt behaal je maximaal resultaat. Een ontspannen gevoel en gezond glanzend haar ben je alvast van verzekerd.

 

Satijnen kussensloop

Wrijving is één van de belangrijkste redenen waarom je haar afbreekt. Elke nacht ontstaat er heel wat wrijving doordat je haar over je kussensloop beweegt. Een zijden of satijnen kussensloop is veel zachter voor je haar en voorkomt dat het gaat afbreken. Als je haar minder afbreekt is het ook sneller op de gewenste lengte.

Lees meer

Zilvergrijs haar

  02-04-2016     Reacties (0)

Zilvergrijs haar is de nieuwste grote kapsel trend vanuit Amerika en Groot Brittanië. De kleur verschilt van licht, lilagrijs tot donkerder grijs en je ziet korte en lange kapsels.

Hoe krijg je zilvergrijs haar?


Zilvergrijs is een kleur die je bekomt door je haar één of meerdere keren te ontkleuren en er vervolgens een zilvergrijze kleur op te zetten. Je kan dit effect alleen bereiken met kappersproducten of je kan het bij de kapper laten doen. Het spreekt voor zich dat dit proces je haar kan beschadigen, zeker als je lang haar hebt. Daarom is het belangrijk dat je een haarmasker gebruikt voor geblondeerd haar en zilvershampoo om de kleur mooi te houden.


Zilvergrijs haar inspiratie

 

Zilvergrijze clip in extensions


Het is makkelijker om je haar gezond te houden als het korter is, maar misschien droom je wel van lang, zilvergrijs haar. Daarom is er nu een set zilvergrijze clip in extensions beschikbaar. Meer info over zilvergrijze extensions? Mail info@clipextensions.be
 

Lees meer

Hoeveel procent van de vrouwen draagt extensions?

  24-03-2016     Reacties (0)

Je kan ervan uitgaan dat iedere bekende vrouw hairextensions draagt, ook onze eigenste Belgische en Nederlandse celebrities. Maar extensions zijn al lang niet enkel meer weggelegd voor the lucky few, ook heel wat “gewone” vrouwen dragen extensions. Hoeveel procent van de vrouwen draagt extensions en hoeveel procent komt daar ook eerlijk voor uit?
 

38% van de vrouwen draagt regelmatig hairextensions

Bijna 4 op 10 vrouwen draagt regelmatig extensions. Een behoorlijk hoog cijfer, iedereen heeft dus vast wel iemand in zijn of haar vriendenkring die hairextensions draagt. Naast de klassieke extensions voor verlenging zijn er nog veel verschillende vormen van hairextensions. Denk aan een clip in paardenstaart, clip in pony of een volume stukje.
 

76% draagt extensions vooral voor volume

Het is niet zozeer de lengte van ons haar dat voor ontevredenheid zorgt maar wel het gebrek aan volume. Extensions geven je haar onmiddellijk extra volume en dat geeft je zelfvertrouwen een boost. Daarnaast kun je ook mooiere kapsels maken met van dat volle, dikke haar.
 

87% houdt hun extensions geheim voor hun omgeving

87% van de vrouwen die extensions dragen houden dat verborgen voor hun omgeving. Zou er nog steeds een soort taboe heersen rond het dragen van extensions of hoeft gewoon niemand te weten dat je de natuur een handje hebt geholpen? Als het van de grote modehuizen afhangt zijn haarstukjes zoals de clip in pony juist heel erg hip en trendy.
 

43% ziet Michelle Keegan's haar als ideaal

Als we aan vrouwen vragen welke bekende vrouw het allermooiste haar geeft, dan kiezen ze voor Michelle Keegan. Aan volume geen gebrek bij deze Briste actrice, natuurlijk heeft ze dat de danken aan haar haarstylisten en aan haar extensions.

 

Heb je vragen over hairextensions? Mail info@clipextensions.be

Lees meer