Haarkleur niet egaal? Dan is je haar te poreus. Zo fix je dat!

  30-08-2019     Reacties (0)

haarkleur niet egaal

Na het verven van je haar kan het voorkomen dat je haarkleur niet egaal is. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan je bepaalde stukken van je haar vergeten mee te verven zijn of misschien was je haarkleur vóór het verven ook al niet helemaal egaal. Ook restjes wax of andere oliehoudende producten kunnen je haarkleur behoorlijk om zeep helpen. Maar er is nog iets dat ervoor kan zorgen dat je haarkleur niet egaal is: een te hoge porositeit.


Poreus haar kun je herkennen doordat het stroef aanvoelt en snel droogt nadat je het gewassen hebt. Dat komt doordat de haarschubben continu open blijven staan waardoor het haar alles opslorpt: water, conditioner en haarverf. Maar doordat de haarschubben blijven open staan gaat het aanwezige vocht (of de aanwezige haarkleur) ook snel weer verloren.

Poreus haar slorpt dus haarverf op waardoor de kleur bij de droge delen vaak meer aanwezig zal zijn dan in de rest van je haar. Vaak zijn de punten het meest poreus maar bij mensen met krullend haar kan nagenoeg het hele haar last hebben van een te hoge porositeit. Wie het haar verzorgt via de Curly Girl methode weet dat hoog poreus haar nood heeft aan proteïnes om het haar handelbaar te maken. Diezelfde proteïnes kunnen we ook gaan gebruiken om een egale haarkleur te bekomen.

Wat we nodig hebben om een egale haarkleur te bekomen is een porosity equalizer. Dit is een filler die de poreuze delen van het haar verzadigt met proteïnes zodat de kleur overal gelijkmatig wordt opgenomen met een egale haarkleur als resultaat. Porosity equalizers zijn hier nog niet echt bekend maar in Amerika kun je deze producten in elke drogisterij kopen. Wij hebben hele goede ervaringen met de porosity equalizer van Joico, de Liquid Protein Chemical Perfector. Deze spray breng je aan in handdoekdroog haar voor je de verf aanbrengt. Dit laat je 20 minuten inwerken en vervolgens verf je je haar zoals gewoonlijk.

Poreus haar zorgt er ook voor dat je nieuwe haarkleur sneller verdwijnt, daarom bestaan er after color treatments zoals de Wella Color Save Emulsion. Dit product gebruik je meteen na het kleuren nadat je de verf met water uit je haar hebt gespoeld. Het wordt dus gebruikt in de plaats van een shampoo want met shampoo was je eigenlijk de pas aangebrachte kleur weer grotendeels weg. Een voorbehandeling in de vorm van een porosity equalizer en een nabehandeling zijn dus essentieel voor een perfecte kleurbeurt die je thuis uitvoert.

Heb je nog vragen over het zelf thuis kleuren van je haar? Mail gerust naar info@clipextensions.be

Lees meer

Groen haar na het zwemmen? 😱 3 tips om het zelf te fixen 👌

  24-08-2019     Reacties (0)

Help, mijn haar is groen!

groen haar na het zwemmen


Met de warme dagen achter de rug zijn we natuurlijk massaal gaan afkoelen in het zwembad. Maar naast het feit dat zwembadwater je haar poreus kan maken kun je er ook een groene schijn door in je haar krijgen. Niet enkel bij blond haar, ook brunettes kunnen er last van hebben. We delen graag wat tips om die groene schijn snel en makkelijk thuis te verwijderen.

Ketchup

Hoe verwijder je groen? Simpel, door er rood overheen aan te brengen. Rood staat namelijk tegenover groen op de kleurenroos. Met ketchup corrigeer je dus de groene ondertonen en dit trucje wordt ook wel eens in het kapsalon gebruikt. Toch is het geen goed idee om ketchup op blond haar aan te brengen want dan kun je er juist een roze gloed aan gaan overhouden. Voor bruin haar met een groene gloed is het wel een prima oplossing.

Een bruistablet

Dit werkt wel prima bij blond haar: laat 2 aspirine bruistabletten in een glas lauwwarm water oplossen en spoel daarmee je haar. Laat het even inwerken en was dan je haar zoals gewoonlijk.  

Beige toner

Wil je voor lange tijd van de groene gloed verlost zijn, ook als je opnieuw gaat zwemmen, kies dan voor een beige toner en vermijd askleuren. Wella T15 Pale Beige Blonde is een toner die je haar in 30 minuten tijd een neutrale beige blonde haarkleur geeft die 8-10 weken houdt.

groen haar na het zwemmen

Lees meer

Wella T18 Review | Wella Color Charm T18 tegen geel haar

  26-08-2018     Reacties (0)

Voor wie van bruin haar naar blond wil gaan is een paarse toner onmisbaar. Hij haalt de overtollige warme, gele gloed uit je haar en het resultaat houdt lang aan. Wanneer je online gaat zoeken naar paarse toners dan kom je overal Wella Color Charm T18 tegen. Ben je benieuwd naar het effect van deze toner op platinablond, middenblond en goudblond haar, lees dan snel deze Wella T18 review.

wella t18 review

Om het resultaat van de Wella T18 toner goed te kunnen laten zien op verschillende haarkleuren hebben we hairextensions in 4 verschillende kleuren gekozen om op te testen. Hoewel de T18 een paarse toner is die geel haar neutraliseert en het beste presteert op haar dat ontkleurd is tot level 9 of 10 zul je zien dat ook iets donkerder blond haar er een koelere, meer asblonde kleur door krijgt.

wella t18 review

Van links naar rechts zien we hier extensions in de kleur Platinablond (#60), Blond/bruin mix (#18/613), Middenblond (#22) en Goudblond (#27).

wella t18 review

Voor het tonen van je haar heb je nodig:


Een flesje Wella T18 toner bevat 42ml, stel dat je het hele flesje gebruikt dan heb je daarbij 84ml waterstofperoxide nodig. Gebruik je 2 flesjes toner of ga je mixen met andere toners of een additief zoals Wella Color Charm 050 toevoegen dan heb je dus ook meer van de ontwikkelaar nodig.

wella t18 review

De extensions leggen we op een donkere handdoek en gaan we met behulp van de verfkwast van boven naar onder verven. Je zal je haar al snel zien verkleuren, eerst een beetje een bruingrijze kleur en daarna steeds meer naar donkerpaars.

wella t18 review

Laat de toner 30 minuten inwerken en spoel het dan goed uit met lauwwarm water. Gebruik Wella Color Save Emulsion in plaats van shampoo om de kleurpigmenten in het haar te sluiten en zo de kleur langer te behouden.

wella t18 review

Na het uitspoelen van de toner en het laten drogen van de extensions is dit het resultaat. Je ziet dat de platinablond extesions de beloofde asblonde kleur hebben gekregen en dat alle warmte uit het haar is verdwenen. De blond/bruin mix heeft nog steeds de lichtere highlights maar zowel het lichtblond als het lichtbruin hebben nu een koelere ondertoon. 

Ook de middenblonde extensions zijn nu veel minder geel en hebben meer een asblonde kleur gekregen. Alleen bij goudblond zien we amper verschil, voor deze kleur heb je juist een blauwe toner zoals Wella Color Charm t14 nodig omdat blauw oranje neutraliseert. 

En dan zijn er nog 6 andere Wella toners om uit te kiezen, van beigeblond tot zilver. 

Heb jij al eens een toner geprobeerd?

Lees meer

Wella Toners | Welke haar toner heb ik nodig tegen gele of oranje ondertonen?

  19-07-2018     Reacties (0)

Je haar zelf thuis kleuren, het gaat nogal eens verkeerd. Maar ook na een kleurbeurt bij de kapper is je haar vaak al na een paar weken aan opfrissing toe. Je nieuwe, zilvergrijze coupe krijgt een gele ondertoon of je zomerse goudblonde highlights krijgen een doffe, oranje tint. Met de bekende Wella toners corrigeer je ongewenste gele of oranje tonen maar hoe weet je nu welke van de 8 toners het meest voor jou geschikt is?

wella toners

De Wella Color Charm toners zijn heel populair in Amerika. Vooral van de T18 Lightest Ash Blonde zijn talloze reviews te vinden op Youtube maar naast deze lichtblonde askleur zijn er nog 7 andere toners verkrijgbaar, gaande van zilver tot warm goudblond. Grofweg kun je stellen dat Wella 4 koele toners en 4 warme toners heeft. Daarnaast zijn er nog 2 additieven, toevoegingen om de kleur extra koel of extra warm te maken.

wella toners

Zoals je op bovenstaande afbeelding ziet vereisen bijna alle toners dat je je haar eerst blondeert naar lichtgeel (level 9 of 10). Dat komt omdat toners werken op basis van een contrasterende kleur en enkel haar dat licht genoeg is kan een kleur opnemen. Zo gaan we gele tonen neutraliseren met paars en oranje tonen met blauw. Toners op basis van blauw en violet zullen ook werken op donkerblond of middenblond haar (level 6 en 7) maar het resultaat zal niet zo licht zijn als op bovenstaand voorbeeld.

paarse toner

Hoe ontstaat geel of oranje haar?

Tijdens het ontkleuren wordt het pigment uit je haar verwijderd, dat verloopt in fases. Afhankelijk van hoe donker je natuurlijke haarkleur is zul je te maken krijgen met rode, oranje en gele ondertonen. Met ontkleuren alleen eindig je altijd met één van deze kleuren. Daarna kun je een toner gaan gebruiken om de gele of oranje tonen te neutraliseren.

wella toners

Hoe werken de Wella toners?

De Wella Color Charm toners werken op basis van de bijhorende 20 volume Wella ontwikkelaar. Die zorgt ervoor dat de haarschubben geopend worden zodat de contrasterende kleur het haar kan binnendringen en ervoor kan zorgen dat de warme ondertonen verdwijnen. De Wella toners laat je maximum 30 minuten inwerken alvorens je haar te wassen met shampoo en conditioner.

Kunnen de Wella toners mijn haar niet beschadigen?

Hoe gezonder je haar is voor het gebruiken van een toner hoe mooier en egaler het resultaat zal zijn. Bij haar dat erg poreus is door bijvoorbeeld meerdere ontkleuringen of door dagelijks gebruik van de stijltang kan het zijn dat een paarse toner je haar een paarse gloed geeft. Zorg er daarom altijd voor dat je een herstellende behandeling toepast vóór je je haar gaat tonen.

Het meest aangewezen product hiervoor is Olaplex, dat is een product dat de zwavelverbindingen in je haar herstelt. Het legt geen beschermende laag over je haar zoals conditioners of haarmaskers dat doen maar dringt echt in je haar binnen en herstelt daar beschadigingen door chemische behandelingen of door de stijltang.

Welke Wella toner heb ik nodig?

Van de 8 beschikbare Wella Color Charm toners zijn er twee met een zilveren finish, twee met een asblonde finish en vier beige toners.

T28 en T10 zijn toners met een zilveren finish. T28 is meer geschikt voor iets donkerder, geelblond haar. Het resultaat is een natuurlijke, lichtblonde kleur. De T10 toner werkt op licht geelblond haar en geeft een koel, zilverblond resultaat.

Van de asblonde toners T18 en T14 is T18 de beste keuze voor geelblond haar zonder oranje tonen. Deze toner bevat namelijk enkel violet pigment. Doordat de Wella Color Charm T14 toner zowel violet als blauw pigment bevat is deze geschikt voor haar dat zowel gele als oranje ondertonen heeft.

T15, T11, T27 en T35 zijn allen toners op basis van violet en goud. Ze neutraliseren warme ondertonen zonder je haar een koele finish te geven. Deze toners zijn dus perfect voor wie een neutrale haarkleur wil zonder asblonde of zilveren finish.

T35 werkt al op goudblond of licht goudbruin haar en is de perfecte toner om mee te beginnen als je van donkerbruin naar blond haar wil. De andere toners werken op geelblond haar.

Je kan de toners perfect met elkaar vermengen om een koeler of warmer resultaat te verkrijgen. Verder zijn er nog de toevoegingen 050 Cooling Violet en 042 Warming Gold. Op zichzelf werken ze niet, je mengt ze telkens met een toner en natuurlijk met de Wella Color Charm developer.

Heb je nog vragen over het tonen van je haar? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@clipextensions.be

Lees meer

Extensions verzorgen | Zo verzorg je je human hairextensions

  23-02-2018     Reacties (2)

Hairextensions raken steeds meer ingeburgerd, inmiddels draagt bijna 4 op de 10 vrouwen regelmatig hairextensions. Het is dan ook een prima oplossing tegen dunner wordend haar, iets waar steeds meer vrouwen mee te kampen hebben. Maar veel vrouwen die voor het eerst extensions hebben schrikken van het vele werk dat erbij komt kijken. Extensions verzorgen op een correcte manier is belangrijk voor de levensduur ervan en om klitten te voorkomen. Daarom lees je in deze gids alles wat je moet weten over de verzorging van extensions, inclusief een lijst van ingrediënten in shampoos die schadelijk zijn voor hairextensions.

extensions verzorgen

Hairextensions wassen


Bij alle extensions geldt dat hoe minder vaak je ze wast, hoe langer ze mooi zullen blijven. Zo hoef je clip in extensions en flip in extensions maar te wassen telkens nadat je ze 6 tot 8 keer hebt gedragen. Om je clip in of flip in extensions te wassen dien je ze altijd eerst uit je haar te verwijderen. Laat vervolgens de wasbak of een teiltje vollopen met lauwwarm water, doe er wat shampoo bij en borstel je extensions met een speciale borstel voor extensions of met een kam met brede tanden.

Leg je extensions één voor één even in het water en ga er met je handen overheen. Volg daarbij de richting van de haren, zo raken ze niet in de knoop. Herhaal deze stap nog eens, knijp ze uit en neem ze allemaal samen en spoel ze nog eens uit met proper water om vervolgens conditioner of een haarmasker aan te brengen. Concentreer je vooral op de puntjes omdat die sneller droog worden en vermijd conditioner of producten met olie bovenaan bij de band en de clips.

Na het inwerken van het haarmasker ga je je extensions uitspoelen. Zorg dat je dit zorgvuldig doet want als niet alle restjes shampoo of masker verwijderd zijn zullen je extensions sneller vuil worden en ook zo aanvoelen. Knijp ze nu goed uit en kam ze eventueel even door met een kam met brede tanden. Tot slot breng je nog een beetje serum of olie aan alvorens ze al liggend op een handdoek te laten drogen.


Met permanente extensions was je uiteraard je haar samen met je extensions. Omdat deze extensions altijd op één of andere manier aan je eigen haar vastgemaakt zijn moet het wassen altijd met aanpaste producten gebeuren. Het gebruik van de verkeerde producten kan ervoor zorgen dat je extensions loskomen. Om de levensduur van je wax, microring, tape of weave extensions zo lang mogelijk te houden kun je ook beter niet vaker dan één keer per week je haar wassen.

Om knopen en klitten te vermijden kun je beter niet je haar ondersteboven wassen. Ga onder de douche staan en gebruik niet teveel shampoo. Spoel alle shampoorestjes goed weg en gebruik vervolgens conditioner enkel in de puntjes. Als er conditioner bij de bondjes, tape of microrings komt kunnen je extensions uit je haar glijden. Het gebruik van olie bij de bondjes en te hard trekken tijdens het borstelen zijn de voornaamste oorzaak van het loslaten van extensions.

Na het wassen moet je altijd goed je haar droogföhnen. Doe je dat niet dan blijven je extensions urenlang nat en zullen ze na verloop van tijd los gaan komen. Als je je haar met een stijltang of krultang in model brengt zorg er dan altijd voor dat je niet te dicht in de buurt van de waxjes of tapes komt want als de lijm smelt zullen je extensions loskomen. Gebruik vooraf een product om je haar tegen de warmte te beschermen, vermijd ook hier weer de aanzet van je haar.

Welke shampoo en conditioner mag je niet gebruiken voor extensions?

Gebruik geen reinigende shampoo voor extensions, deze is te ruw voor de kwetsbare haren. Reinigende shampoos hebben meestal clarifying, purifying of deep cleansing in de naam. Veel andere shampoos bevatten eveneens agressieve reinigers, zelfs bij de meeste babyshampoos is dat helaas het geval. Daarnaast kun je beter ook volumeshampoos vermijden. Deze bevatten meestal verdikkingsmiddelen (zouten) die het haar droger maken.

Het beste kies je voor een shampoo met natuurlijke ingrediënten. Controleer zeker de ingrediëntenlijst want het label organisch of natuurlijk betekent meestal niet dat er geen schadelijke stoffen en agressieve reinigers in de shampoo zitten.

Vermijd sowieso de volgende ingrediënten:

 • Sodium Lauryl Sulfate (SLS) - agressieve reiniger en schuimvormer

 • Sodium Laureth Sulfate (SLES) - agressieve reiniger en schuimvormer

 • Ammonium Lauryl Sulfate (ALS) – agressieve reiniger en schuimvormer

 • Sodium Chloride – zouten die meestal in volumeshampoos gebruikt worden

 • Polyethyleenglycol (PEG) – een agressieve ontvetter die ook in ovenreinigers zit

Ook alcohol is een veelgebruikt ingrediënt in haarverzorgingsproducten, het zorgt ervoor dat je haar sneller droogt doordat het water laat verdampen maar kan je haar (en je extensions) dus ook uitdrogen en pluizig maken. Staat één van deze stoffen binnen de eerste 4 plaatsen in de ingrediëntenlijst dan kun je het product beter vermijden:

 • Ethanol alcohol

 • Ethyl alcohol

 • Propanol alcohol

 • Alcohol denat

 • Isopropyl alcohol

 • Isopropanol alcohol

 • Benzyl alcohol

Bovenstaande ingrediënten maken van je dure extensions in geen tijd een droog bosje stro.

Er zijn echter ook goede soorten alcohol die je haar niet uitdrogen maar juist een beschermende werking hebben, dat zijn Lauryl alcohol, Cetyl alcohol, Myristyl alcohol, Stearyl alcohol, Cetearyl alcohol en Behenyl alcohol.

Maar wat met parabenen? Parabenen zijn bewaarmiddelen die in cosmetica en haarverzorgingsproducten gebruikt worden en in verband gebracht worden met verschillende soorten kanker. Ze staan op de ingrediëntenlijst vermeld als methylparabeen, ethylparabeen, propylparabeen, butylparabeen en isobutylparabeen. Op zich zijn ze niet schadelijk voor hairextensions maar de vraag is of je dergelijke producten wel wil gebruiken.

Mag je zwemmen met extensions?


Nee, maar laat ons eerlijk zijn: in de zomer wil je gewoon lekker met je hoofd onder water in de zee of in het zwembad kunnen plonzen. De reden waarom je dat beter niet doet is dat zowel chloorwater als zeewater een nachtmerrie zijn voor hairextensions. Zeewater bevat veel zout, je kon eerder al lezen dat je extensions daar enorm droog van worden. Chloorwater droogt ook uit maar heeft daarnaast de eigenschap om blond haar een groenige schijn te geven.

Met clip in of flip in extensions is het makkelijk, die haal je er gewoon uit voor het zwemmen. Besluit je toch te gaan zwemmen met clip in extensions dan zijn er net zoals bij permanente extensions een aantal dingen die je kan doen om de schade te beperken:

 • Draag oude clip ins of zet clips aan je oude weave. Wil je graag clip in extensions dragen op vakantie, waarom dan geen oude extensions in plaats van je mooie, nieuwe glanzende haar?

 • Doe je haar in een vlecht voor het zwemmen, zo vermijd je dat je extensions kunnen gaan klitten.

 • Breng eerst leave in conditioner aan, maak dan je haar nat met gewoon water en ga dan pas in het zwembad. Je haar is als een spons en als die al verzadigd is met een mix van leave in conditioner en schoon water zal het veel minder chloor opnemen.

Bij wax extensions is het heel belangrijk dat de bondjes niet urenlang nat blijven anders zullen ze loskomen. Zorg dat je na het zwemmen zo snel mogelijk de bondjes goed droogt met een föhn, de rest van je haar kun je desnoods aan de lucht laten drogen.

extensions verzorgen

Hoe vaak moet je je extensions borstelen?


Eén van de belangrijkste dingen die ervoor zorgen dat je extensions lang mooi blijven is het regelmatig borstelen ervan. Net zoals je eigen haar raden we aan om extensions 2x per dag goed door te borstelen: ’s morgens en ’s avonds voor het slapengaan. Wax en microring extensions moet je elke ochtend eerst goed losmaken, dat wil zeggen dat je met je vingers de bondjes of de ringen die in elkaar geknoopt zijn weer los gaat maken alvorens je haar te borstelen.

Clip in en flip in extensions kun je beter borstelen voor en na het dragen en net zoals bij permanente extensions begin je daarbij onderaan terwijl je ze bovenaan vasthoudt. Zo vermijd je dat er teveel haren losgetrokken worden.

Gebruik nooit een gewone borstel voor je extensions, deze trekt te hard aan het haar. Met een tangle teezer kun je zowel je extensions als je eigen haar borstelen en voor extensions bestaan er ook speciale borstels.

 

Hoe slaap je met hairextensions?


Met clip in extensions kun je beter niet slapen. De clipjes zul je zeker voelen als je erop ligt en het handige aan clip in extensions is juist dat ze tijdelijk zijn en je ze dus makkelijk kan verwijderen om te slapen en te douchen.

Met permanente extensions kun je voor het slapengaan het beste je haar vastmaken in een vlecht of staart. Slaap je met los haar dan krijg je gegarandeerd klitten en zullen je extensions door de wrijving sneller hun glans verliezen en er dof en mat uit gaan zien.

Over wrijving gesproken, een katoenen kussensloop werkt als velcro op je haar. Wil je dus je extensions én je eigen haar gezond houden dan kun je misschien beter een satijnen of zijden kussensloop overwegen. Ben je vegan en gebruik je dus geen dierlijke producten zoals zijde overweeg dan een cupro kussensloop. De kwaliteit van deze stof komt erg in de buurt van echte zijde.

 

Extensions hydrateren


Doordat hairextensions, in tegenstelling tot ons eigen haar, niet vanuit de haarwortel gevoed worden zullen ze sneller droog en dof worden. Er bestaan allerlei producten die je extensions nieuw leven kunnen inblazen en ze terug glanzend en gezond kunnen maken, denk aan producten met keratine of deep conditioners.

Ook met natuurlijke ingrediënten kun je je extensions hydrateren als ze droog geworden zijn. Bepaalde oliën kunnen diep in het haar doordringen en maken het haar weer zacht en glanzend. Denk daarbij aan palmpitolie, zonnebloemolie en babassu-olie. Andere oliën zoals bijvoorbeeld jojoba-olie en amandelolie dringen niet in het haar maar leggen wel een beschermend laagje zodat het aanwezige vocht langer in het haar blijft.

Doordat sommige oliën tegen hoge temperaturen bestand zijn kun je ze ook prima gebruiken als heat protectant. Oliën die temperaturen van meer dan 200°C kunnen verdragen zijn onder andere zonnebloemolie, avocado-olie en extra vierge olijfolie. Het nadeel van olie is dat het wel je haar zwaarder maakt. Je kan het dus wel prima gebruiken bij clip in of flip in extensions maar bij permanente extensions komt de olie ook in je eigen haar en daar wordt het zwaar en sluik van.

Je weet nu perfect hoe je je extensions moet verzorgen. Als je al deze richtlijnen zoveel mogelijk naleeft is een lange levensduur van je extensions verzekerd. Dat betekent dat je zowel tape, weave als microring extensions meerdere keren zou moeten kunnen opnieuw laten plaatsen en clip in en flip in extensions minstens een jaar regelmatig zou moeten kunnen dragen, op voorwaarde dat je kwalitatieve extensions hebt.

Nog even de belangrijkste do’s en dont’s op een rijtje.

Wel doen:

 • Vlecht je haar voor het slapengaan. Op die manier voorkom je dat je extensions gaan klitten en hou je ze langer mooi. Wil je nog beter zorgen voor je haar, slaap dan op een zijden kussensloop

 • Gebruik altijd een conditioner na het wassen maar vermijd daarbij de bondjes, de tapes of de bandjes van je weave of clip ins

 • Behandel je extensions zoals je eigen haar, borstel 2x per dag en probeer niet vaker dan 1x per week je haar te wassen

Niet doen:

 • Als het even kan, ga dan niet zwemmen met je extensions. Doe je dat wel, draag dan altijd je haar in een vlecht en maak de bondjes zo snel mogelijk droog na het zwemmen

 • Gebruik geen producten met sulfaten of met uitdrogende vormen van alcohol

 • Ga nooit met nat haar slapen. Als de bondjes urenlang nat blijven kunnen je extensions loskomen

Heb je verder nog vragen over de verzorging van je extensions of twijfel je of een bepaald haarverzorgingsproduct geschikt is voor extensions? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Bianca via info@clipextensions.be, instagram of facebook.

Lees meer