Algemene voorwaarden

Algemeen. 
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De bestellingen worden verzonden via Bpost (http://www.bpost.be).

Wij verkopen onze producten uitsluitend aan consumenten en in hoeveelheden die voor consumenten gebruikelijk zijn. Dat betekent dat je als bedrijf niet bij ons kunt inkopen.

Betaling.
Betalingen dienen vooraf te gebeuren via bankoverschrijving, via Paypal of cash bij het ophalen van de bestelling.
Wanneer er gekozen wordt voor cash betaling bij afhaling zal er eerst contact opgenomen worden voor een afhaalafspraak.

Het bestelproces.
Zodra u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een bevestigings e-mail met onze bankgegevens en uw ordernummer. Dit ordernummer dient u te vermelden als mededeling bij uw betaling.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u nogmaals een e-mail met informatie over de verzending. Indien het artikel in voorraad is wordt het onmiddellijk verzonden, indien het niet in voorraad is zal het besteld worden bij onze leverancier en dan wordt het uiterlijk binnen de 10 werkdagen verzonden.

Verzending.
Wij verzenden al onze producten via Bpost (http://www.bpost.be).

Verzending gebeurt via pakketpost en de verzendkosten bedragen €5,95 voor België en €6,95 voor Nederland. Verzending is gratis bij een bestelling vanaf 75 euro (België) en 120 euro (Nederland).

Kleine bestellingen bestaande uit 1 Wella Color Charm toner worden via brievenbuspost verstuurd. De kosten daarvan bedragen €2,50 voor België en €4,25 voor Nederland.

Omruilen of retourneren.
U hebt het recht om artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren of te ruilen.

Indien u uw extensions wenst om te ruilen of retourneren gelieve ons dan zo snel mogelijk via e-mail te contacteren op info@clipextensions.be.
Vervolgens ontvangt u het retourformulier via e-mail. Dit dient u te printen en volledig ingevuld en ondertekend terug te sturen.

Artikelen dienen in nieuwstaat en in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking te worden geretourneerd. De zilveren, gouden of zwarte elastiekjes gelden als verzegeling en mogen niet doorgeknipt worden. Extensions waarvan de verzegeling verbroken werd worden omwille van hygiënische redenen niet teruggenomen.

Indien de artikelen niet aan bovenvermelde voorwaarden voldoen dan worden de artikelen aan u teruggestuurd.

Einde reeks, sale en op = op producten kunnen niet geretourneerd worden.

Alle verzendkosten in verband met retournering of omruiling zijn de verantwoordelijkheid van de klant. De klant krijgt geen restitutie voor eventuele verzendkosten die zijn betaald in de eerste bestelling, inclusief internationale bestellingen.

Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.